Quantcast
Till salu inom: ”

gammal stege säljes

Tidigare annonser till salu

Det är 2007 och det är en ny Dr. Jekyll med ett gammalt problem - Mr. Hyde. Men paret har en överenskommelse - en body share - och ett till synes omöjligt liv levs. Vad Hyde inte vet är att Jekyll är gift. Det finns en fru och två barn som han gör allt för att skydda från sin mörka sida. Med resurser via modern teknologi och de bästa möjliga övervakningsmedlen är Jekyll fast bestämd att hålla Hyde under kontroll. Det ingen av dem vet är att en uråldrig organisation, med obegränsad makt och rikedom, övervakar deras varje steg... Att Dr. Jekyll är tillbaka är ingen slump.
Forum. 1996. Häftad bok i mycket gott skick. Miljoner läsare har inspirerats av Wayne Dyers förmåga att lära ut hur man utnyttjar sina inre krafter för att nå en mer meningsfull tillvaro. Din största utmaning idag är att gå in i dig själv och söka en djupare och andligare medvetenhet. Här ger Wayne Dyer nycklarna till dina inre kraftkälla och därmed till ett rikare och lyckligare liv. Steg för steg beskriver han hur du kan befria dig från gammal tvivel och fördomar och nå ett tillstånd av prestigelös öppenhet, tolerans och osjälviskhet.
Hejsan! Säljer nu mitt Rockford Fosgate slutsteg som jag har haft i bilen. Då jag sålde billjudet så blev steget kvar och tänker sälja det nu. Har använt det sparsamt och det är ungefär 2 år gammalt. Funktioner: Bryggkopplingsbar Nej Crossover Yes High-pass Filter Yes Low-pass Filter Yes Produktegenskaper Amplifier Class BD Antal kanaler 1x150W Channels 1 Frekvensomfång 20Hz-20kHz Input Connections Low level: 1 RCA pair Output Connections Aux Ouputs, Low level: 1 RCA pair Typ Mono Uteffekt 1x150Watts (4ohms)/1x300Watts (2ohms) w Storlek Dimensioner 2.4x11.0x11.7 inch Storlek 60.9x279.4x297.1 mm 1300kr BVSA. Mejla/ring
Säljer ett riktigt kraftigt 4-kanals slutsteg på 4*160 w RMS vid 4 ohm eller vid bryggkoppling 2*440 w RMS vid 4 ohm. Klarar att lastas ned till 1 ohm. Fungerar felfritt och är endast några månader gammalt, kartong kvar. Går att provlyssnas i min bil med DLS UR35 och en Hertz ES 10" som det driver utan minsta bekymmer. Låter riktigt bra! Perfekt steg om du både vill ha välljud och kunna spela riktigt högt. Nypris 5300:- Mitt pris 3000:- eller bud.
Lackkonservering Behandlingen utföres i 5 steg och är en noggrant utprovad metod där arbetsmomenten består av en förrengöring, djuprengöring, aktivering och slutligen konservering. Konserveringskemikalierna är polymerbaserade utan några som helst silikoner eller vaxer. De medför därför inga problem vid till exempel omlackering. Kemikalien förstärker och förseglar lacken, rostskyddar och bevarar glansen. Ett 6-årigt garantisystem inkluderas, förutsatt att bilen vid grundbehandlingen var högst ett år gammal. Skyddet är i praktiken lika effektivt på äldre bilar. Garantibevis/Certifikat med reklamationsrätt lämnas. För underhåll av skyddet utföres vid behov förnyelse av toppskiktet, så kallad top-coatbehandling