Quantcast
Till salu inom: ”

gammal traktorsits gjutjärn stol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gå stol

Borås
Ny stol

Enköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan Jag skall flytta och säljer då av det jag inte får med mig så passa på :) Här är ett par smakprov... Ett barbord från ikea i massiv björk med 3 stolar i körsbärträ - 600kr Ett litet bord för det lilla hushållet - 150kr Ett gammalt skrivbord i massiv furu med ursprungstillverkare känd (Våbäck, Gustafs) - 600kr Gammal stol med lite sniderier - massiv ek tror jag det är... - 200kr Sen har jag en säng (90cm) som måste bort - En Ikea Sultan Harmoni (Fast) i fint och fräscht skick - din för 200kr Låter något intressant hör gärna av dig! Med hälsningar Matts
Vackert matbord i massiv gammal teak. Mått på bordet; Längd: 205cm Bredd: 90cm Höjd: 79cm Köpt i Indonesien. Kommer med 6 stolar (en är något skadad). Mått på stolarna; Sitthöjd: 42 cm Djup: 44 cm På grund av skillnad i luftfuktighet mellen Bali och Sverige har bordskivan krympt något i skarvarna. Vi har haft det i tretton år, så inga nya sprickor kommer att uppstå. Möbeln är robust och funktionell (och väldigt vacker), men inte i perfekt skick. Bordet kan enkelt nedmonteras vid frakt Finns i Gamla Enskede.
Ett köksbord i furu, behöver slipas eller en stor duk. En iläggsskiva. Bredd utan skiva 105cm och med skiva 152cm, höjd 72cm. Pris 50:- Gammalt hörnskåp (överdelen finns ej). Ett trasigt gångjärn till luckan. Höjden är ca 81 cm. Pris 50:- Rumsbord i furu. Behöver slipas eller en stor duk. Bredd 83cm, längd 150cm och höjd 60cm. Pris 50:- 4 mörkbruna stolar med klädda sitsar, dock saknas en sits. Pris 50:- för alla 4 pinnstolar som behöver ny färg. Pris 50:- för alla Ett litet nattbord som behöver målas om. Pris 25:- Gungstol som eventuellt behöver målas om man vill. 150:- En grön karmstol. Pris 25:- Bilder kan mailas på övriga möbler. Och priser går såklart att diskuteras, bara jag blir av med möblerna. Ring, maila eller smsa.
Svart Retro stol i "string" liknande modell från 1950-60-talet där en tråd saknas i ryggstödet ,575 kr. Traktorsits i läcker turkos färg, passar att göra om till stol, 375 kr. Industripall tillverkad av Wibe i Mora på mitten av 1900-talet , renoveringsbehov (ett rör nertill behöver svetsas fast och sitsen skruvas fast) Höjd ca 50 cm, Diameter sits ca 30 cm, 165 kr. Gammal grönmålad trästege med härligt slitage, Höjd ca 82 cm, Bredd ca 28-48 cm, 475 kr.
"GRÖNKVISTS MEK.VERKSTAD KATRINEHOLM" Härlig gammal traktorsits säljs i bra befintligt skick i gjutjärn. Ytrost på ovansidan och undersidan. Båda oroginalbultarna finns kvar och fästet är friskt.