Quantcast
Till salu inom: ”

gammal traktorsits gjutjärn stol säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan Jag skall flytta och säljer då av det jag inte får med mig så passa på :) Här är ett par smakprov... Ett barbord från ikea i massiv björk med 3 stolar i körsbärträ - 600kr Ett litet bord för det lilla hushållet - 150kr Ett gammalt skrivbord i massiv furu med ursprungstillverkare känd (Våbäck, Gustafs) - 600kr Gammal stol med lite sniderier - massiv ek tror jag det är... - 200kr Sen har jag en säng (90cm) som måste bort - En Ikea Sultan Harmoni (Fast) i fint och fräscht skick - din för 200kr Låter något intressant hör gärna av dig! Med hälsningar Matts
Vackert matbord i massiv gammal teak. Mått på bordet; Längd: 205cm Bredd: 90cm Höjd: 79cm Köpt i Indonesien. Kommer med 6 stolar (en är något skadad). Mått på stolarna; Sitthöjd: 42 cm Djup: 44 cm På grund av skillnad i luftfuktighet mellen Bali och Sverige har bordskivan krympt något i skarvarna. Vi har haft det i tretton år, så inga nya sprickor kommer att uppstå. Möbeln är robust och funktionell (och väldigt vacker), men inte i perfekt skick. Bordet kan enkelt nedmonteras vid frakt Finns i Gamla Enskede.
Ett köksbord i furu, behöver slipas eller en stor duk. En iläggsskiva. Bredd utan skiva 105cm och med skiva 152cm, höjd 72cm. Pris 50:- Gammalt hörnskåp (överdelen finns ej). Ett trasigt gångjärn till luckan. Höjden är ca 81 cm. Pris 50:- Rumsbord i furu. Behöver slipas eller en stor duk. Bredd 83cm, längd 150cm och höjd 60cm. Pris 50:- 4 mörkbruna stolar med klädda sitsar, dock saknas en sits. Pris 50:- för alla 4 pinnstolar som behöver ny färg. Pris 50:- för alla Ett litet nattbord som behöver målas om. Pris 25:- Gungstol som eventuellt behöver målas om man vill. 150:- En grön karmstol. Pris 25:- Bilder kan mailas på övriga möbler. Och priser går såklart att diskuteras, bara jag blir av med möblerna. Ring, maila eller smsa.