Quantcast
Till salu inom: ”

två gamla fina gjutjärns stolar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer på grund av platsbrist min farmors gamlajättefina, sköna och charmiga trädgårdsmöbler. Möbeln består av en soffa, två fotöljer och ett bord. Stommen i möbeln är av gjutjärn och sittdelarna i soffan och trädgårdsstolarna är i trä. Något för dig som vill ha en gammal gedigen välgjord sittgrupp som är jätteskön att sitta i! Härligt under äppleträden. Pris 4500 kr. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Bild 1: Olika stolar i olika skick. Bild 2: Bord med stolar, trappstege, spånkista, bakbord, olika trälådor mm. Bild3: Olika grytor i gjutjärn, korgar, smålådor mm. Bild 4: Plåtburkar utan lock. Har många fler av dessa. Jätte fina att plantera i. Hämtas utanför Gränna. Leverans kan ordnas till Jönköping. Mejla eller ring vad ni är intresserade av så kommer vi överens. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fina stolar i bra skick. Nyklädda dynor i konstskinn. De är ommålade. 500 kr st 1000 för båda
2 grå gamla och fina matsalstolar 100:- /st Sängram i gjutjärn och trä. Mycket välvårdad 500:- inkl 2 sängbord! Mkt välvårdade damskridskor strl 38 200:- Längdskidor Karhu, vallningsfria med Salomonbindning och Salomonpjäxa strl 38. Stavar. Ej använda alls i spåret.! 1000:- Maila vad du är intr av så skickar jag bild
Fina gamla trädgårdsmöbler i gjutjärn med träribbor! 2 st stolar och ett bord. Nymålade vita.