Quantcast
Till salu inom: ”

gammal vagga säljes

Vi
F
Ru
F
Citymorden
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min laser i mycket gott skick. Botten om-lackad och mastfoten förstärkt. Utrustning: 2-segel, det "nyare" cirka 5 år gammalt men minimalt använt. Överkapell Vagga Båten är inte använd mycket under mina år jag ägt den och det är därför jag vill sälja den. Är du intresserad, hör av dig ! Men pris diskuteras inte över telefon, är du seriöst intresserad av den, kom och kolla på den. Du kommer inte ångra dig !
Säljer min sons babyskydd då han har vuxit ur den. Han har använt den i 6 månader, man kan använda den från 0-13 kg. Man kan vagga barnet i den, även fälla ner den som ni ser. Har varit jätte nöjd med den och den är i jätte bra skick. Självklart är den inte krockad då jag inte hade lagt in den om den varit d! Vill ha 1000:- för den då den är inte är alls gammal. Kostade 3600:- ny!
Vi säljer vårt välvårdade babyskydd (0-13 kg) som är 3 år gammalt dock endast använt i ca 10 månader, ej krockat. Till babyskyddet får du även separat bas att montera i bilen (bara klicka i babyskyddet när ni ska åka), två nytvättade sitsskydd (ett blått och ett grått), inlägg för den nyfödda (blått) samt instruktionsbok. Babyskyddet går även att använda utan bas (med trepunktsbälte). Skålad undersida gör att man kan ställa babyskyddet på marken och vagga barnet. Solskydd ingår. Nypris ca 1 700 kr.
Jättefint skick! Endast ca 1 år gammalt. För spädbarn 0-13 kg. Rök- och djurfri. Solskärm. Enkel montering och användning. Enkelt att bära med. Bra viloläge som är skonsamt för ryggen. Vagga barnet till sömns med gungfunktionen. Kan skickas med bussgods, om köparen betalar frakten. Vänligen ring eller SMSa helst, då jag sällan kollar mejlen. Nypris: 999 kr Nu: 500 kr vid snabb affär!
Jag bjuder en vitt 1 år gammal vagga av typen Troll beddside crib. Beskrivning från Babyproffsens websida: 'Detta är tre möbler i en. Babysäng, sidosäng avsedd att placera bredvid föräldrasängen samt soffa efter babytiden. Bäddmått 89x40 cm. Ställbar i höjd så att den passar olika höjder till vuxensängar' Vaggan köptes på Babbproffsen i januari 2011 för SEK 1999. Vaggan är fortfarande i jättebra skick. Madrassen och sänkläder (om så önskas) följer med på köpet. Originalkartongen och aldrig monterade hjul finns kvar.