Quantcast
Till salu inom: ”

gammaldags köksförvaring socker mjöl säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Inbunden. 2012. 117s. 22x20c. 560g. Nära Nyskick. När Annika Rognebys debutbok, Bakglädje med LCHF, kom ut, blev gensvaret från läsarna fantastiskt positivt. Boken har hittills sålt i 18000 exemplar, och Annika förstod snabbt vilket stort behov det finns av vällagade recept med LCHF-inriktning. Inspirerad av läsarnas tips och tankar har hon nu skapat fler härliga recept, och samlat dem i denna boken. I den här boken vill Annika Rogneby ge dig recept som är både läckra, snabba och enkla att baka till vardags, samtidigt som boken innehåller recept för mer festliga tillfällen. Ett helt unikt kapitel för matbröd finns också med i boken. Recepten tillmötesgår många önskemål, åsikter och behov, utan att göra avkall på vare sig smak eller kolhydratnivåer. Recepten är fortfarande LCHF-riktiga och glutenfria. Där finns inga kompromisser! I boken hittar du bland annat dessa tre recept; Frallor, Semlor, Bro wnies.
Optimal Förlag 2010. 104 s. Inbunden i dekorerat pappband och med skyddsomslag i samma motiv, allt i absolut nyskick. Överdådigt rikt och vackert illustrerad i färg och med en härlig layout. Vikt 508 g. Format 20 x 22 cm. Porto 50:- (rabatterat, istf 56:-). Den första kakboken med LCHF-recept! De recept som förekommer är helt glutenfria vilket gör recepten ypperliga för glutenintoleranta. De flesta recepten är dessutom i högsta grad diabetikervänlig (med undantag av de som innehåller inköpt choklad). Annika har levt med LCHF-kost i tre år och mått mycket bra men har saknat att baka och känna doften av nygräddat bröd. Därför har boken tillkommit. EN BOK I PRESENTSKICK!
Vad skulle du tänka om du såg någon mata en kanin med läsk? Eller om du fick reda på att grannfamiljens mops fick glass varje fredag, godis varje lördag och gick på hundkalas varje söndag? Det finns inget djur vi skulle ge den mat som vi ger våra barn idag. De skulle bli sjuka, få hål i tänderna och ont i magen. Idag har 10 till 25 procent av alla barn oförklarliga magknip. I Det sötaste vi har om socker och växande kroppar berättar vetenskapsjournalisten Ann Fernholm om hur den historiskt höga konsumtionen av socker och vitt mjöl ställer till det i barnens kroppar. Det är en svindlande resa som går från lever och hjärna, till tarmar och ben. Hon visar hur de sjukdomar som ökar bland barn över hela världen astma, allergier, glutenintolerans, typ 1 diabetes, depression, fetma, autism, adhd, akne och en för tidig pubertet går att knyta till söt skräpmat och ett stillasittande liv. Nyskick+omslag.
Bokförlaget Forum. Andra tryckningen 7:e-9:e tusendet uppl. 2006. 144 s. Inbunden. 24x20cm. 678 gram. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick. FRAKT TILLKOMMER: 52 kr inom Sverige (skickar med posten), Shipping costs outside Sweden: 159 SEK. OM BOKEN: Recept för dig som vill äta gott och näringsriktigt, och eftersom rätterna inte innehåller något socker eller raffinerat mjöl är de också utmärkta för dig som vill få bukt med ditt sockersug, din sockerkänslighet eller ditt sockerberoende. Sockerfria kokboken bjuder på allt från frukostgröt till smarriga desserter, med både lyxig lax och fläskkotlett med grönpepparsås. Och det är ingen konstig mat - ingen diet - utan alldeles vanliga rätter som du kan bjuda vem som helst på och som hela familjen kan äta tillsammans. Utöver recepten finns även massor av smarta tips samt en lättförståelig "sockerskola". Grunden till recepten i boken är dels befintlig forskning om sockersug, sockerkänslighet och sockerberoende, dels praktiska erfarenheter från Bitten Jonsson Center i Hudiksvall..