Quantcast
Till salu inom: ”

gammaldags bord säljes

Vinterkalas
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer denna otroligt vackra kökssoffa då jag tyvärr ej har plats för den. Den är utsmyckad med vacker träkonst och klädd i rosarandigt tyg. Tyget går självklart att byta ut om man så vill. I sitsen finns möjlighet till förvaring. Längd: 2m Bredd: 56 cm Soffan är i mycket fint skick vad gäller både trästommen och klädseln! Pris: 2000 kronor Säljer även ett fint gammaldags runt bord som passar mycket bra till soffan. Har ej tagit någon bild på bordet men detta kan ordnas vid intresse. Pris: 500kr. BVSA
Ett mycket fint bord som vår skickliga snickare har restaurerat från grunden. Bordet har en iläggsskiva, se bild, som har en gammaldags touch, med tanke på dess funktion och plats. Den är av behandlat, betsat, massivt trä. Denna artikel kan reserveras och kostnadsfritt levereras till den lokalisering som passar er bäst: (butiken i Hammarby sjöstad, Hammarby Allé 92 eller Stjärnhov i Södermanland). Skick: Mycket fint skick. Mått: Bredd (med skivan) 185cm - utan skivan 125cm Djup 74,5cm Höjd 74,5cm Uppge artikelnummer 26842.
Vackert mörkbrunt skrivbord i gammaldags stil med fem utdragslådor. Lådorna är lika djupa som skrivbordet och har handtag i blankpolerad mässing. Bordet är 77 cm högt, 58,5 cm djupt och 119 cm brett. Skrivbordet är av klart bättre kvalitet, gediget och byggt i riktigt trä, inga spånskivor eller fuskmaterial. Det är väldigt välbehållet och nästan som i nyskick. Säljes på plats, skickas ej. Kontaktas endast via telefon, ej e-post.
Vackert runt matbord i gammaldags stil. För ca 4 - 8 personer beroende på vilken storlek som väljs. Iläggsskivan förvaras i bordet när det inte används. Bordet är Liatorp från IKEA och inköpt 2011. Färg är avskavd på ena kanten samt från en borttagen tejpemsa på ca 20 cm. Därav det låga priset! Detta bord passar för härliga middagar med fin duk och vackra dukningar! Nypris 2295kr. Säljes för 500kr.
Matbord i massiv ek med 8 stolar. 4 vanliga stolar och 4 karmstolar. Windsorstil på stolarna. Bordet och stolarna har ekfärgad skiva/sits och gammalblå färg på benen. Mått på bordet: bredd 95, längd 150 utan iläggsskiva, 190 med skivan i. Höjd 75 Hela möblemanget i fint skick. Gammaldags, passar i ett hem med lantlig/country-stil. Pris: 1500 för både bord och stolar. Ring eller mejla för mer info. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.