Quantcast
Till salu inom: ”

gammalt kassaskåp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bunker
F

Tidigare annonser till salu

Gammalt gediget kassaskåp tillverkat av Rosengren. Brandklass 2, vilket innebär att det ska skydda kassaskåpets innehåll i minst 2 timmar vid brand. Perfekt för förvaring av pass, betyg, koder, pengar, smycken, datorer (när man reser bort) etc. Mått: 61 cm (B) x 60 cm (D) x 104 cm (H). 2 uppsättningar av nycklar följer med. Säljes pga flytt. Hämtas i Flacksta, Eskilstuna. Tel 073-651 88 46.
Säljer min submariner. Det är givetvis en oskruvad originalklocka i guld/stål med keramisk ring, dvs "nya modellen". Såld ny på Bergströms Ur i göteborg den 21 april 2012. Klockan är alltså mindre än ett år gammal, väldigt lite använd - legat i kassaskåpet mest och det är därför jag säljer den. Inga skador eller konstigheter. Box, cert och äkthetsintyg finns. Nypris idag för exakt likadan : 102.000kr! Inga byten. Maila mig ert nummer så ringer jag upp.
Fin källarlokal med bra ljusinsläpp, nya ytskikt och nylagt klinkergolv. 6 inredningsbara rum varav två är ljudisolerade efter tidigare radiostation. Lokalen har 3 separata ingångar varav en från gården och två från trapphuset. Finare detaljer så som gammalt inbyggt kassaskåp och öppen spis. Lokalen passar bra till kontor, showroom, studio, atelje, kreativ verksamhet. Möjlighet till parkering finns. Skyltläge mot Västergatan. Hör av er för mer information och visning eller besök www.salana.se
Salamandern som är till salu är stor och kan värma flera portioner samtidigt. Den är använd endast 3 gånger och fungerar utmärkt. Nypris ligger den på 6100 kr. Pris: 4000kr. -------------------------------------------------- Kassaskåpet är ca 1 m brett och ca 1,5 m högt. Det väger mycket och rymmer också väldigt mycket. Skåpet är gammalt men än idag mycket effektivt. Pris: 7000 kr. -------------------------------------------------- Korvgrillen på bilden är använd ca 5 gånger under sommaren sedan har den packats ner i sin förpackning igen. Priset ligger på 1500 kr. ALLA PRISER KAN DISSKUTERAS!
Gammalt skåp som avlutats. Det är charmigt, lantligt och robust. Jag har använt det som media-bänk (TV uppepå och resten inne i skåpet). På baksidan är det utgång för sladdar. Skåpet är enligt förra ägaren ett underskåp till ett kassaskåp. Vet dessvärre inte så mkt mer om skåpets historia. 400 kr eller bud. Jag ska flytta och får inte plats med det längre. Mobilnumret går till min norska mobil, och det går bra att ringa eller sms:a. Eller så mailar du. Skåpet står på en vind på Danska vägen och min sambo kan visa skåpet på vardagskvällar.