Quantcast
Till salu inom: ”

gammalt matbord säljes

Tidigare annonser till salu

Etta i centrala Göteborg uthyres under juni samt juli månad. Mycket fint och centralt läge. Ligger precis nedanför Chalmers Tekniska högskola och ovanför Götaplatsen. Ca 6-7 min gångväg till Avenyn, tar 2 min med buss för den late! Är en stor studentlägenhet på 28 kvm, fullutrustad, säng, soffa, tv, matbord etc. Lägenheten har toalett, dusch, kök, förråd. Den ligger på åttonde våningen, utsikt mot Vasastaden och Landala. Mycket fräscht lägenhetskomplex, ca 5 år gammalt. 5000 kr/månad eller 2000 kr för en vecka. Vill någon hyra över en långhelg osv kan priset diskuteras. Telefon eller mail spelar ingen roll Mvh Simon
Hej jag har köpta nya matbord och stolarna från mio igår . So jag vill gärna sälja detta matbord och 2 styck banken . Jag säljer därför att jag köpta nya och passar inte mitt möblerna just nu . Bord och bankens bara 5 månads gammal jätte bra skick som nya användade jätte lite tidt , Du kan kolla www.Ikea.se också har betalt 3200 för allt men jag vill bara 1200 - det blir några hundra billigare med snabb affär också . Du kan ringa mig när du vill hämtas på partille nära allum shoping center .
Säljer våra 4 Börjestolar samt vårt Bjursta-bord, från IKEA. Bordet är mörkbrunt (ljusare än på bilden). Säljes för 300:- (ordinarie pris 995:-) och är i gott skick. Stolarna är i gott skick, men en av dynorna har en gammal vinfläck. Dessa dynor är dock lätta att ta loss om man vill klä om dynorna eller bleka dem. Stolarna säljes för 300:- för allihopa (ordinarie pris 379:-/styck) Möblerna säljes på grund av flytt och finns att hämta i Rågsved.
Jag säljer nu mitt vita bord från IKEA då jag ska flytta till en mindre lägenhet och bordet inte får plats där. Det är egentligen ett matbord för 4 personer men jag har använt det som skrivbord. Bordet är i bra skick utan repor. Det är ett vitt bord med slittåligt lack och vita ben och är bara någon månad gammalt. Måtten för bordet är: Längd: 125 cm Bredd: 75 cm Höjd: 75 cm Maila eller ring.
Säljs på grund av flytt! Fina matbord stolar, riktig skinn i beige färg. Är som nya inte använda mycket Pris per st 300 kr Tallrikar 74 st säljs för 500 kr En gammal frys skåp för 400 kr Vi har massa annat vi vill bli av med innan vi flyttar så passa på och gör din fynd. Och priserna kan diskuteras.