Quantcast
Till salu inom: ”

gammalt virke grova plank fyrskäringar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

sängbord

Karlstad
Kattungar

Halmstad
Gammal kamera

Perstorp
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu har ni ett gyllene tillfälle att förvärva ett stort matbord med 10 stolar men det går att klämma in 12 personer tack vore bordets enorma bredd av 120 cm. Virket är återvunnet från ett gammalt skepp (pinjeträd). Längden är 260 cm. Stolorna är utformad som en rumpa, ingen risk att glida ner :-) På köpet, utan extrakostnad följer en bambumatta som bordet stor på - ser ni på en av bilderna Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Grova plank, de flesta ca 65mm tjocka och 200mm breda, både spåntat (med lös fjäder) och ospåntat. Plankväggar och golvbräder. De flesta fyrskäringar (reglar) är 3x3" men det finns både grövre och klenare. Virket är ca 100 år gammalt och är mest tätvuxet kärnvirke. Både oanvänt och använt virke (med spik / spikhål i). Nästan allt omålat / obehandlat. 50kr/m oavsett sort. Kraftiga mängdrabatter, minst halva priset om du köper ett helt "lass". Har även handsmidd gamla matchande spik för den som tänkt bygga sig ett bord eller lägga i några plankor i ett golv, perfekta reservdelar till gamla hus och torp. Finns i Täby Kyrkby.
80mm virket är nu sålt och har detta kvar, höjd 60mm och bredd 230mm, du kanske behöver renovera ett golv från denna tiden eller bygg ett bord bänk eller några andra möbler, har 6st med längd mellan 3-4.5m, 1500kr för alla sex. 4st park bänkar, galvade, träet är i dåligt skick, 500kr för alla och säljes inte var för sig. Sökord: antik antika reglar plank snickeri trägolv golvplank gammalt brädor