Quantcast
Till salu inom: ”

gappay träningsväst säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min nästan oanvända träningsväst Bende Sport. Så här står på Bendes hemsida om den: Mycket praktisk träningsväst, tillverkad av högsta kvalitet! Många genomtänkta detaljer såsom flyttbar godisväska, ficka för kamprulle på vänster sida, bröstficka som är öppningsbar med kardborre på 2 sidor, kardborrar på båda axlarna. Kraftig tvåvägs dragkedja samt flera ringar. Dragsko i midjan för optimal passform. Tillverkad i mycket kraftigt och hållbart nylonmaterial som är lätt att torka av. Helsvart med broderad Bende-logga på rygg samt bröst. Jag har två extra godisfickor och en leksak, se bild. Det är storlek small, men jag tycker den är stor, som en st 38-40 ungefär. Nypris ca 900 kr inkl fickor och leksak.
Säljer en Gappay träningsväst i storlek L Den är aldrig använd, pga fel storlek. Har flera sedan tidigare och tycker detta är den bästa träningsväst man kan ha. Bröstfickor, fickor fram och en stor härlig ficka bak till koppel eller dylikt. 400 kr (nypris 850 ) Spårlina av hög kvalité, inte mycket använd. Nylon med överdrag av gummi, rund. 200 kronor. ( Nypris 450 )
1st svart/blå väst storlek XL i fint skick, 400kr. 1st svart/beige storlek XS i fint skick men med en dragkedja som delar sig lite på mitten, 200kr. Svara helst via mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.