Quantcast
Till salu inom: ”

stafsjö bruk kanon säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej Jag har en unik kanon från Stafsjö bruk att sälja! dennna kanon är ett samlar exemplar och du som köper den vet säkerligen vad det är som är speciellt med denna, Den finns i ett fåtal exemplar och är helt gjuten i brons, även hjulen är det. denna bordskanon är i mycket bra kondition. Lägg ett seriöst bud om du är intresserad. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej Säljer en Stafsjö salutkanon, men lavett i trä. och fälgar av metall. Absolut nyskick. Går bra att skjuta salut med på fest och festival. Oerhört hög smäll som till och med får inbitna jägare att hoppa till. Laddas med krut och stubin. Ta ej fram geväret ta fram din kanon. Garanterat en stämningshöjare. Bättre än fyrverkerier och smällare. Priset är hämtpris i Askersund. Frakt tillkommer vägen Lavett i trä, hjul märkta Stafsjö bruk. Total längd 35. Förlaga av Svenskt artilleri under Stornordiska kriget.
Passa på att skjuta in det nya året 1. Ankarsrum Salutkanon helt i Gjutjärn längd 40cM höjd 17cm kaliber 20mm Pris 1200:- Frakt Schenker 120:- Blocketpaketet 219:- 2. Stavsjöbruk salutkanon Kanon i gjutjärn på lavett i trä. Höjd 15 cm, längd. 35 cm, kaliber 20 mm. Hjulen märkta Stafsjö bruk. Äldre modell med fänghål Pris 1100:- Kan skicka med en påse svartkrut om så önskas. Frakt Schenker 120:- Blocketpaketet 219:- = betala när du hämtar ut varan HELST MAILKONTAKT Sökord kanon salutkanon nyår
Kanon tillv.Stafsjö Bruk.
Kanon Stafsjö Bruk ca:37 cm. Ny.