Quantcast
Till salu inom: ”

garageplats uthyres falun säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Det är en trevlig bostadsrättslägenhet som ligger på Galgberget nära skogen. Öppen planlösning på 66 m2. Uthyres möblerat i max 6 månader i 2:a hand. Hyreskostnaden är 4.900. Kostnad tillkommer för el, tv-licens, bredband och försäkring (cirka 600). Garageplats finns till en kostnad av 130 kr per månad. Se mer under www.galgberget.com Uthyres till skötsam person med goda referenser och ordnad ekonomi. Ej djur, ej rökare. Välkommen att e-posta info om dig/er, med namn, tfn, ålder och sysselsättning.
Vi är ett par som nyss fått en dotter och söker nu hus/gård i eller i närheten av Falun. Köpes i första hand men vi kan även tänka oss att hyra. Gärna lantligt läge, max 1.5 mil utanför Falun. Vi har en jättefräsch 3:a, centralt(vid Länsstyrelsen), med garageplats och stor fin balkong i söderläge att byta med vid intresse. Vi kan lösa ett byte eller flytt omgående om det skulle passa Er. Allt är av intresse, även renoveringsobjekt. Hör gärna av er eller maila!
Huset ligger på promenadavstånd till centrala Falun mellan Högskolan Dalarna och lasarettet. Perfekt för skötsamma studenter eller AT-läkare. För 1-2 personer. Uthyres fr.o.m. 1 jan t.o.m. 30 juni (flexibla datum). Hyran ligger på 6000 kr/mån och då ingår garageplats. Huset är från sekelskiftet med gammaldags charm, hög takhöjd och fina fönster. Dusch och tvättstuga i källaren. Huset uthyres delvis möblerat. Hör gärna av er per telefon för mer information.
Kontorsrum ca 18 kvm lämpligt för 1-2 personer i litet kontorshotell. Centralt beläget i anrik Falumiljö med möjlighet att hyra garageplats. Genemsamt kök & matplats. Toalett. Larm. Städning av gemensamma utrymmen ingår 1 ggr/vecka. Comhem och Falu stadsnätanslutet Bilder kan skickas vid intresse.