Quantcast
Till salu inom: ”

gautosjö stuga salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tavlor

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fritidshus (åretrunt) säljes på Blyudden i Gautosjö, Laisdalen. Ca 3 mil ovanför Laisvall och 7 km före Adolfström i Arjeplogs kommun. Stugan har ett högt, vackert läge med utsikt mot sjö och fjäll. Båt och båtplats. Nära till bra fiskevatten och jaktmarker. Välpreparerat skoterledsystem. Vackra vandringsleder och fina marker för bär/svampplockning. Stuga: 68 m2 Uppvärmning: direktverkande el och braskamin. Låg arrendeavgift, ca 900 kr. Kök och allrum (kyl/frys, micro, spis med ugn) 4 sovrum Rymlig hall Braskamin i allrummet Solaltan mot Gautosjön Övriga byggnader: Förråd, skotergarage och utedass. Möjlighet till sommarvatten. Stugan säljes med lösöre. I byn Gautosjö finns bensinmack, kiosk och restaurang. Livsmedelsaffär finns i Laisvall. Fler bilder kan skickas vid intresse. Ring eller maila för mer information, alt. visning. Pris 420 000 el. bud
Vi är en familj på två vuxna och två barn som önskar hyra (ev köpa) en stuga i gautosjö. Vi har "vuxit ur" den lilla stugan vi tidigare år nyttjat eftersom vi nu har fått två barn. Vi kan tänka oss att hyra helår eller bara vinterhalvåret. Ett plus är om stugan är nära campingarna i gauto. Hör av er om ni har en stuga som kan passa oss:) Med vänlig hälsning Familjen Lindberg.
Stugan består av allrum med öppen spis, två sovrum, hall och tvättrum, tillbyggt omklädningsrum med dusch och toalett, altan mot söder, varav halva inglasad. Borrad brunn med bra vatten, varmbonat härbre med minikök, skotergarage, mindre vedbod med utedass. För mer info, ring 070-2619254. Visning av stugan 2011-05-15.
Jag har varit åretruntboende i min stuga de senaste 6 åren men på grund av stigande ålder funderar jag på att sälja nu. Ny tillbyggnad, ny golvisolering och nya golv i hela stugan, småfix återstår. Bastu +förråd, gäststuga och vedbod. Arrenderad tomt, ca 2 500 m2, avgift ca 900:-/år, föreningsavgift ca 900;./år.