Quantcast
Till salu inom: ”

genomskinligt paraply säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gardiner

Nynäshamn
Byxor

Stockholm
Maxi kjol

Göteborg

Tidigare annonser till salu

Hej! Säljer vår barnvagn som är i jättefint skick. Den är vändbar, sittläge där man använder bygeln som syns på bilden, mjuklift som man enkelt kan lyfta i och ur. Justerbart handtag. Allt är rengjort, bara att tuta och köra. Skickar även med en svart åkpåse som är ett måste när det är kallt + ett genomskinligt regnskydd + ett paraply som är ett måste om nu solen kommer fram nästa år!
Hej! Jag har ett parti med nya genomskinliga paraplyer. Perfekt då det regnar och blåser eller om man cyklar. Funkar mycket bra på evenemang då man inte vill skymma sikten för andra t.ex. bröllop och konserter. Total längd 85cm varav 70cm fälls upp (diameter uppfält ca 100cm). Tillräckligt stort för två personer. Automatisk uppfällning. Pris för 1st = 99:- Pris för 10st = 890:- Vid köp av fler är priset förhandlingsbart. Med vänliga hälsningar, Tobias Lagerbäck
Köpte den bruna vagnen hösten 2008 och den har använts till två barn. Vi har varit mycket nöjda med den. Liten och smidig. Den är lite solblekt på suffletten, i övrigt är den i bra skick. Har använt en Buggy Board ståbräda som har varit mycket smidig, den ingår. Sittvagn, går att vända så att barnet tittar mot den som kör eller framåt. Svängbara framhjul. Höj -och sänkbart handtag. Hårdlift (Vario plus). Vindskyddet kan göras om till åkpåse. Regnskydd i genomskinlig plast. Paraply.
Hej! Säljer nu vår Brio sing - 11 med en: - liggdel (självklart följer överdraget med) - sittdel - en oanvänd mjuklift från baby travel som passar perfekt till båda delarna Till vagnen medföljer det tillbehör så som genomskinligt originalregnskydd, paraply och hjulskydd. I priset ingår även babyskyddet Brio Primo - 11 med bas och fästen! Alla delar för 3000:- Fler bilder kan skickas och utöver delarna finns det även vid intresse en: - hoppgunga - sparsamt använd babysitter båda för 350:-
Mycket smidig combi vagn i fint skick. Svängbara hjul, som går att låsa i fast läge. Vändbar sittdel så att du kan välja mellan att ha barnet mot eller ifrån dig. Genomskinligt regnskydd, paraply för solskydd, fotsack till sittdel samt lock till hårdliften medföljer. Allt i original. Brun färg. Årsmodell 2009. Skickar även med ett svart regnskydd och myggnät som funkar bra till, ej original.