Quantcast
Till salu inom

"stolsöverdrag till bröllop säljes"

Uppsala
2 dagar

Bröllopsdekorationer uthyres

5 kr
Blocket.se
Butik Munkedal
8 dagar

Bröllopsdekorationer stolsö...

30 kr
ABC-Annons.se
Butik Munkedal
8 dagar

Uthyrning och försäljning a...

6 kr
ABC-Annons.se
Butik Munkedal
8 dagar

Bröllopsdekor- bröllopsdeko...

10 kr
ABC-Annons.se
Helsingborg
13 dagar

Stolsöverdrag

25 kr
Blocket.se
Hjo
20 dagar

Stolsöverdrag stretch vita

3 000 kr
Blocket.se
Vallentuna
28 dagar

Vita stolsöverdrag till brö...

20 kr
Blocket.se
Karlskrona
1 månader

Hyr partytält, bord och stolar

19 kr
Blocket.se
Mjölby
1 månader

Vackra och eleganta stolsöv...

25 kr
Blocket.se
Sverige
7 år

Stolsöverdrag i spandex (vita)

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

Tyger och tillbehör  ·  Stockholm

Stolsöverdrag till tex bröllop

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer nu mina vita stolsöverdrag som jag hade på mitt bröllop. De passar till Enkla klappstolar (se bild) och till karmstolar av mindre storlek (kan säkert passa andra stolar också men har inte provat). Vitt band i samma tyg som överdragen knytes bak, man kan självklart komplettera med egna dekorativa band. Jag säljer 60st (alla eller ingen), tvättade men inte strukna för 2000:-. Kan förekomma någon mindre fläck på något av överdragen men priset är prutat och klart. På bilden sitter överdraget på klappstolar och är inte struket. Kan maila fler bilder vid intresse.
2 000 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Västerås

Stolsöverdrag

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i Igår
59 st Helt nya stolsöverdrag ouppackade i kartong. Då vi beställde till vårt bröllop utan att kontrollera stolarna i lokalen som hade väldigt udda mått har dessa överdrag av mycket hög kvalitet blivit över eftersom de inte passade. Mått: Total höjd 86cm Höjd på rygg 45cm Bredd på rygg 53cm Bredd sits 48cm Djup på sits 41cm Sitthöjd 45cm Alla stolar som får plats inom dessa mått kommer att passa ihop med dessa överdrag. Tjockt och tvättbart tyg. 2000 kr för samtliga.
2 000 kr
Blocket.se
Stolar och Bord  ·  Sala

Stolsöverdrag Bröllop/Fest

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 30 dagar
Säljer 50 st svarta stolsöverdrag som vi använde på vår bröllopsfest. Allt är tvättat och superfint! Dom är väldigt elastiska i tyget och passar de flesta stolar. Säljer även de rosettband som vi knutit runt stolsryggen. Bilden är från när vi höll på att duka, sen den andra är med bara överdraget. 3000 kr för allt, säljes endast som paket. Maila vid intresse.
3 000 kr
Blocket.se
Catering  ·  Helsingborg

Hyr Stolsöverdrag, dukar, porslin m.m

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Ska ni ha fest, bröllop, dop, kalas, konfirmation eller annan tillställning, såväl stor som liten, då kan jag hjälpa er med porslin, glas, bestick och övrigt. Hjälper er också med dukning, disk, transport och tvätt av artiklarna om ni inte föredrar att göra detta själva. Alla detaljer går att diskutera över och komma fram till den lösning som passar just er bäst. Välkommen in på min hemsida för att se sortimentet och de förmånliga priserna. www.dukafram.se Mvh Annika
15 kr
Blocket.se

Bröllop överdrag, dukar, organsa, siden, rosa

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 1 månader
60st stolsöverdrag i vitt (19st kvar i förp.) mått: Rygg 85cm Ryggstöd fram 45cm Sittdjup 35cm Bredd 50cm Sittyta - golv 50cm 60st rosa siden rosettband mått: 15cm x 2,6m 10st rosa organsa dukar mått: 130cmx120cm (b+l) samt en snygg vikt kant på 20cm bred på långsidan. 2st x10M rosa organsatyg 2,4m brett. kan ex. dölja ett tråkigt tak. Allt är använt endast en gång och i helt och fint skick samt tvättat. Ring vid seriöst intresse! Fler bilder kan mailas. PAKETPRIS: 2000kr!
2 000 kr
Blocket.se