Quantcast
Till salu inom: ”

gilera 50 touring säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En Gilera 50 Touring som har gått ca 6 mil sedan renovering. Mycket nytt så som gaffelben, framlampa , fälg banor, ekrar baklampa m.m. Omlackerad hos billackering. Ny 2,5 hk cylinder med dellorto 18/18 förgasare sitter på ( ej på bilden ) Nykromad krök ( ej på bilden ) Mera bilder kan skickas ! Pris: Bud , skicka ett mail vid intresse Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En totalt renoverad Gilera GT med endast orginal delar i nyskick säljes. Motor renov., ny org.sadel, ny org. H-mätare, nylack och dekaler mm. Ofilad 50 cc cylinder och kolv , samt komplett orginal 60 cc kit finnes samt instruktionsbok och fler nya org delar finnes. Intresserade ringer (ingen mail). Pris högstbjudande.
Ny sadelklädsel Nya däck 2,5 hk Hyfsat bruksskick med lite gör-det-själv
Nu skall jag till slut skiljas från min kära ungdoms transportmedel. Den har stått inomhus de senaste tio åren så det är väl dags att skiljas. Den är i stort behov av en kärleksfull renovering då jag gjorde en hel del ful-lagningar i min ungdom. Efter att ha sprungit igång den på typ 20 meter så startade den trots tio år i garage. Därefter startade den på kicken. Dock verkar kopplingen ha torkat ihop så den går inte att frikoppla men det borde vara lätt fixat. Bilderna är tagna så ärligt det går. Ni ser att avgasrörsinfästningen i blocket behöver åtgärdas (troligen gängas om) samt baklyse saknas mm. För den händige är det här ett tillfälle att förvärva en riktig klenod och klassiker från 70-talet. Motorerna är överdimensionerade vilket gör dem slitstarka och de har bland annat varit oerhört populära i mopedracing-sammanhang. Det är en lättmeckad moped för nybörjaren på motorer och el. För samlaren är det inte så mycket annat och säga än att det är en klassiker. Ställ gärna frågor eller kontakta mig för mer detaljerade bilder. Priset är en vägvisare baserad på andra försäljningar av samma modell. Bud beaktas givetvis.
Säljer 2 st Gileror en som funkar å går, samt en som behöver skruvas ihop... Ett objekt alltså. Den som funkar å går har helt ny 80cc å ny 20mm förgasare. Jag har lite extra grejer till oxå... Säljes i paket hela rasket... BVSA