Quantcast
Till salu inom

"gilera touring 50cc säljes"

Malmö
Idag

Honda X8r

1 000 kr
Citiboard
Norrtälje
Igår

BMW 320i Touring

76 000 kr
ABC-Annons.se
Helsingborg
Igår

PGO G MAX 50cc blå

6 000 kr
ABC-Annons.se
Butik Bromölla
Igår

KTM 890 Duke

113 500 kr
Blocket.se
Skellefteå
2 dagar

Gilera Touring 50cc

24 000 kr
Blocket.se
Borås
2 dagar

Renoverad Gilera Touring motor

8 800 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Härryda

Gilera Touring 50cc -74

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Samlarobjekt! Mkt välvårdat moped. Gilera Touring finns bara ett fåtal kvar i sverige i detta skick.Mopeden säljes seriöst och gärna till någon som vill samla på detta objekt.Mopeden fungerar mycket bra.Mopeden finns i Landvetter. Eventuellt byte!
8 000 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Sandviken

Gilera Touring objekt

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
En Gilera Touring säljes som Gds eller reservdelsmoped.Det sitter en 50cc fabrikstrimmad cylinder i gott skick på den men kolven saknas i övrigt så är motorn komplett förutom avgassystem.Det som syns i bild är det som finns plus en förgasare.Ring Bosse vid intresse.
2 600 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Vallentuna

Gilera 50cc Touring

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Fin veteranmoped Gilera 50cc Touring säljes. Mopeden helrenoverades (även motorn) år 2000 och har knappt körts. Är i mycket fint skick och går väldigt bra! Ring eller e-posta för mer info. Mvh Fredrik
10 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Stockholm

Gilera touring

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej nu vill jag sälja min fina gilera det är en gilera touring 50cc vet inte årsmådell. Tanken är ny lackerad om moppen har stått i två år men när jag skulle kolla om den startar så startade den som en klocka. Det följer med ett rör och en cylinder med lite spår i och en kolv. För mer information så ring eller mejla //affe
6 500 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Västerbottens län

Gilera Touring -75

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Den perfekta moppen för moppe-cruisingen el. moppeträffen ! Ljusgrå ram med svarta kåpor/tank och Hacke-dekaler, ej original m.a.o. Den är något höjd så den passar även den lite längre föraren. Lagomt "viktkompenserad", 50cc 5 ½ hk Eurocilindri(Gilera-original) och kolv köptes nytt och dyrt på Tradera för nåt år sen. Sitter även 20 mm. Dellorto på. Går bra, stark som attan men går säkert att utsortera bättre, dvs. anpassa drev och förgasare för högre toppfart. Historik för Gilera-moppen i Sverige nedan; (lånad av EHR Motors hemsida: http://modandrocker.jetshop.se) Den 22 Mars 1971 kom ett brev till den svenska generalagenten för Gilera, avsändare var Piaggio & Co som meddelade att Gilera Motorcyklarna skulle kompletteras med en ny 50 cc moped. Mopeden som kom att säljas under namnet Gilera Touring, var därmed född. Produktionen startade 1972 och de första mopederna nådde Sverige ett år senare. Modellen som tillverkades under drygt 10 år räknas i dag som en av mopedklassikerna i Sverige. Mopeden var konstruerad som Gileras MC-modeller och gjorde många osäkra på om det verkligen var lagligt att köra en sådan hoj när man bara var 15. Förutom Touring, fanns modellerna Trial och GT.
9 500 kr
Blocket.se