Quantcast
Till salu inom: ”

gitarrförstärkare säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min gitarrförstärkare som är en Kustom Quad 65DFX 65W. Är en bra och rejäl förstärkare som både fungerar hemma eller till spelningar tillsammans med trummor, bas m.m. jag har själv haft den med mig på spelningar, inspelningar och rep. och den har fungerat riktigt bra i alla lägen. det finns några effekter på förstärkaren (flange, reverb osv.) Själva kustom-märket fattas men annars är den i ett bra skick! Ring eller mejla MVH Pierre Dahlman
Här kommer ett bra öppningserbjudande från vår nya butik i Borås. Ibanez MIMX30 är en 30 watts gitarrförstärkare med 10" högtalare. 11 förstärkarsimuleringar, 18 digitala effekter, 4 programmerbara patchar, inbyggd stämapparat och 26 trumrytmer. Utrustad med CD/MP3-ingång, hörlursutgång/line out och uttag för footswitch. Riktpriset ligger normalt på 2775 kr, men vi har pressat ner det till endast 1795 kr. OBS! Begränsat antal! Förstärkarna är helt nya i kartong och full garanti lämnas. Finns att provspela hos Musikverkstan på Bryggaregatan 12 mittemot Textilhögskolan i Borås, men kan även skickas inom landets gränser med Schenker Privpak. Frakt tillkommer. Vid eventuella frågor, vänligen kontakta oss på 033-101333 eller maila till boras@musik-verkstan.se
Hej kära blocket läsare! Nu är det dags för mig att sälja min gitarrförstärkare på grund av tidsbrist! Det är en Line 6 Spider III 75 watts som jag har spelat många sköna solon och riff på, en riktigt skön förstärkare med många olika presets och massa olika effekter som man kan kombinera och leka runt med! Lite info om försärkaren finns här --> http://line6.com/spideriii75/ Om ni har några frågor är det bara att skicka ett mail så försöker jag svara så fort jag kan! Har svårt o svara på telefonen eftersom skolan tar upp i stort sett all min tid! Priset är prutat och klart!
Minsting i POD familjen. Tunnare än en halv PocketPod. Såväl för nybörjaren eller proffset som behöver en smidig övningsstärkare att ha i innerfickan. Här får du 5 legendariska gitarrförstärkare och 6 effekter (Chorus/Tremolo/Flange och Delay/Spring/Hall) varav 2 går att använda samtidigt. Stäm-apparat och line in för att jamma till dina favvo-låtar och en utgång för att lyssna i hörlurar eller skicka signalen vidare in i din förstärkare eller ditt ljud kort Ett års garanti. Kan skickas i hela landet.
Ett externt ljudkort Line 6 UX1 som jag fått över i studion. Topp skick och fungerar utmärkt. Ansluts via USB och har både gitarr och mic ingång. Sen installerar men en programversion av poden i datorn så har man alla gitarrförstärkare man behöver rätt i datorn. oerhört lätt att använda för övning och inspelning. Finns i Örebro och får gärna provas före köp. Säljes för 700 prutat o klart.

... eller prova att söka på gitarrförstärkare begagnat