Till salu inom

"gamingstol jysk inbyggda högtalare säljes"

Gävle
Idag

Bose Companion 2 Series II...

500 kr
Blocket.se
Skövde
Idag

Klädställning

400 kr
Blocket.se
Idag

Mycket båt för pengarna

58 000 kr
Blocket.se
Landskrona
Idag

Strömförsörjning, AMT pream...

1 300 kr
Blocket.se
Idag

Mercury 4 hk 2014 4-takt nä...

6 900 kr
Blocket.se
Butik Solna
Idag

JBL CLUB 602CTP 2-vägs högt...

1 695 kr
Blocket.se
Butik Solna
Idag

Rattinterface/ISO adaptrar/...

95 kr
Blocket.se
Spanien
Idag

Centrum Torrevieja - Costa...

1 322 337 kr
Blocket.se
Falkenberg
Idag

Snygg Sierra akustisk gitarr

3 200 kr
Blocket.se
Halmstad
Igår

Hemmabiosystem

50 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Spelstol med inbyggda högtalare

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Säljer en spelstol/spelfåtölj i konstläder i fint skick med inbyggda högtalare och ljudingångar. Stolen har två högtalare i huvudhöjd och en bashögtalare/subwoofer på baksidan av ryggstödet. Koppla in din spelkonsol för ett bättre spelljud eller mobilen/MP3-spelaren om du bara vill sitta och lyssna på din musik. Bredd: 58 cm, Höjd: 53 cm, Djup: 73 cm Stolen är köpt på Jysk och finns fortfarande att köpa där ny för 900 kr: http://jysk.se/inredning/barn-ungdomsstolar/spelstol-game-laderlook-svart Stolen finns i Solna/Huvudsta Mats 073-8013606 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
500 kr
Blocket.se

Gamingstol Jysk - med inbyggda högtalare

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer en gamingstol från Jysk , fint skick Finns en liten reva på lädret Inbyggda högtalare och bas med förstärkare som kan kopplas till tv etc Endast avhämtning
450 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Blekinge län

Tonårssäng

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Säljer följande: Tromsö våningsäng 140 cm bred. Pris:500 Sultan resårmadrass 20 cm hög. Pris: 400Kr. Jysk Gamingstol med inbyggda högtalare. Pris:150Kr.
150 kr
Blocket.se

Gamingstol/Spelstol i fint skick BILLIGT

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 6 dagar
Säljer en gamingstol inköpt på jysk för 899:- Inbyggd subwoofer och högtalare i stolen! Hämtas i centrala kalmar Strömadapter och ljudkabel köpes separat
249 kr
Blocket.se

IKEA tv-bänk och JYSK spelstolar

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 8 dagar
Svart och stilren IKEA tv-bänk / mediamöbel / hylla / spelmöbel säljes billigt! Möbeln har använts som tv-bänk med korta stålben för användning av Playstation-spelande i kontorsmiljö. Säljes p.g.a. flytt och brist på utrymme. Möbeln har en repa som lätt går att täcka med t.ex. blomkruka, dekoration eller dylikt. Möbeln kan även användas som hylla på högkant genom att skruva loss stålbenen. Mått: 190×38×35 cm Längd: 190 cm Bredd: 38 cm Höjd: 35 cm Nypris: 1000 kr Säljes för: 200 kr ------------------------------------------------------------------------------ Snygga och bekväma spelstolar med inbyggda högtalare i svart konstläder från JYSK säljes billigt! Spelfåtöljerna har använts i kontorsmiljö vid Playstation-spelade på raster. Gamingstolarna har en skada på vardera stol. Den ena fåtöljen har en slitningsskada i lädret på höger sida och den andra fåtöljen har ett litet hål i högtalaren på stolsryggen där bak. Ingetdera av skadorna är synligt framifrån. Superbekväma stolar och perfekta för tv-spel. Nypris: 1000 kr/st Säljes för: 1000 kr för båda spelstolarna Möblerna finns att hämta i Hammarby Sjöstad t.o.m. 30/9, därefter finns vi i Norrtull nära S:t Eriksplan.
200 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj