Quantcast
Till salu inom: ”

boss rc-30 loop station twin pedal säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu släpper Roland en ersättare till den omåttlig populära loop pedalen RC-20XL. Först ut är RC-30 en twin pedal med två synkroniserade spår i stereo och inbyggda effekter. Förutom att plugga in sitt instrument så har RC-30 även en fantommatad XLR-ingång för mikrofoner. Inspelningstiden på det interna minnet är upp till tre timmar och du kan lägga på effekter i realtid. USB-porten ger dig möjlighet att både importera och exportera i WAV-format. kan skickas i hela landet ( postförskott + frakt )
Säljer nu min loop station då den knappt har används = Som NY! Boss RC-30 Loop Station Features: • En Twin Pedal med multikanaler och I/O i stereo • Två synkroniserade stereospår med dedikerade volymreglar och knappar för spårval • Ett stort internt minne med upp till 3 timmars inspelning i stereo • 99 programplatser för att spara dina loopar • Inbyggda effekter för att färga looparna • Flera ingångar: 1/4 tele A och B ingångsjack, stereo 1/8 tele mini AUX ingångsjack, XLR ingångsjack med fantommatning • Med USB 2.0 kan du koppla in din PC för att exportera samt importera audio i WAV-format • Rythm-guide med riktiga trummor • Strömförsörjning sker via batterier eller med batterieliminator Nypris idag 2400kr (prisjakt) Mitt pris: 1800kr
Hej! Säljer några pedaler jag aldrig använder. Dom är fräscha och funkar fint. en Boss RC-30 Loop Station Twin Pedal: 1800kr orginalpris: 2361 (ganska kul att leka med!) Plugga in valfritt instrument eller en sångmick, RC-30 innehåller även en XLR-ingång med fantommatning. Loopa det du spelat in, spela in i upp till 3 timmar och spara på det interna minnet, effekter kan du lägga på under tiden du spelar in. Med USB-porten kan du spela in dina loopar externt eller internt och även importera och exportera i WAV-format. Behringerpedalerna är bra nybörjarpedaler! passa på annars slänger jag dom Behringer Distortion DM100: 100KR Behringer: Tube Overdrive TO100: 100kr möts helst i stan för sälja dom men kanske kan skicka.
Tjena ska sälja min pedal. För jag har ej användning för den längre det är en loop station, Inte mycket använd, den säljes med en extra telesladd och en strömsladd. Sen går på batteri med det är aaa batteri. Har orginallådan kvar. Strömsladden fick jag köpa med extra för 399kr säljer allt för endast 2000kr men priset är absolut inte hugget i sten :) Kan nå mig på sms alltid, och mejlen kollar jag ibland :)