Quantcast
Till salu inom: ”

häst släde säljes

Ruckelbasta
F
Myrhålet
F
F

Tidigare annonser till salu

Sto född 2006. Körd med släde och vagn, även riden. Stabil och trygg häst. 14 000 kr. Fick ett hingstföl 2010, fadern finns att se på gården. Fölet är van att ledas med grimma och tränad med tränsning. Van att gå fastbunden bredvid mamman under körning. Fin och trevlig ettårshingst som verkar ha ett bra psyke. Van att stå både i box och spilta. Säjes ensam eller gärna ihop med stoet till ett bra pris. Bilderna är tagna i början av december. Ring vid intresse!
Sara är ett mörkbrunt diplomsto, född 2004. e: Bronson u: Sally uu: Certina ue: Skjerdingson uue:Central Sara har ett mycket trevligt temperament, är inkörd och riden, körd för olika typer av vagnar och slädar samt skogskörning. Visad som 3åring: 40p Visad som 4åring: 43p samt KBI: 42p Utställd som 5åring: 42p (BIM) För mer info och bilder kontakta Emma.
Trevligt och snyggt kallblod född 2001. e:lykke gutten ue:auvin. svart. ca 156 cm Snäll att hantera, lasta,klippa, sko. Trafiksäker. Rids ut själv eller med sällskap utan problem. Är en känslig och pigg häst, ej het. Bär sig i trav och skritt, kan galopp, sidvärtsrörelser och har börjat med öppna och sluta. Har ridit kontinuerligt för instruktör även jobbat m cavalettibommar och mindre hinder. Seriöst intr vänligen ring för frågor!! Säljes till varaktigt och gott hem. Även snäll att köra vagn och släde med
Nu har snön äntligen kommit och därmed börjar årets slädturer med två av våra underbara ardennrar, Albin och Botvid. Vi har ett antal olika fina slädar i olika storlekar. Kika in på vår hemsida laxbrohastakeri.dinstudio.se under "slädturer" för mer information om var vi kör, priser samt bokning, eller ring Ingvar på 070-89 189 66. PS Att få en härlig upplevelse i present är mycket uppskattat och hos oss kan du köpa presentkort på t ex en slädtur eller "kusk för en dag". Mer information finns på hemsidan. Varmt välkomna!