Quantcast
Till salu inom: ”

gitarrfodral mjukt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! En mycket fin elgitarr av märket SX. Jag har inte använt den för jag spelar bas helt enkelt! Så den är verkligen i toppskick. Ett mjukt gitarrfodral och en trevlig liten förstärkare på 10 watt ingår i priset. Jag säljer den till det utsatta priset eller till högstbjudande. Kan skicka det med posten mot betalning. Går även bra att komma förbi och hämta den. Med vänlig hälsning Kalle K.
Har beslutat att göra mig av med min nästan oanvända Ibanez "MASA90" SX90 BS från 1999/2000. Gitarren är i absolut toppskick, i motsvarande nyskick! Gitarren har alltid förvarats i mjukt tillhörande gitarrfodral och den har nästan aldrig spelats med eftersom jag använde min EL-gitarr så länge intresset för gitarrspelande fanns kvar. Gitarren låter mycket bra både genom förstärkare och utan, dessutom är den i smidigt, rätt så litet format. För mer frågor är det bara att maila mig eller ring mig, men helst inte efter kl 20:00. *Ibanez, akustisk, gitarr, halvakustisk, guitar, Masa90, SX 90 BS*
Komplett elgitarr paket för nybörjare eller avancerade gitarrister. Elgitarr: Les Paul Custom Chrome LTD. Ed. Nypris 4995kr Förstärkare 1: Randall RG-75 G2 75W med fotpedal Nypris 3596kr Förstärkare 2: Peavey Rage 108 12W Nypris ???? Effektpedal : Zoom 606 nypris 1495kr Gitarrställ :Autoflip nypris 195kr Sladdar, mjukt gitarrfodral och stämmapparat mm. medföljer. Gitarr och förstärkare1 från 2006 och i bra skick, ej mycket använd. Kvitton finns på allt! Paketpris prutat och klart mindre än halva nypriset!! 5000 Kr. Vill du köpa delar av paketet går det att diskutera.