Quantcast
Till salu inom: ”

gitarrfodral mjukt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

LinneXL(48/50)

Järfälla
Grön Klänning

Vaggeryd
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! En mycket fin elgitarr av märket SX. Jag har inte använt den för jag spelar bas helt enkelt! Så den är verkligen i toppskick. Ett mjukt gitarrfodral och en trevlig liten förstärkare på 10 watt ingår i priset. Jag säljer den till det utsatta priset eller till högstbjudande. Kan skicka det med posten mot betalning. Går även bra att komma förbi och hämta den. Med vänlig hälsning Kalle K.
Har beslutat att göra mig av med min nästan oanvända Ibanez "MASA90" SX90 BS från 1999/2000. Gitarren är i absolut toppskick, i motsvarande nyskick! Gitarren har alltid förvarats i mjukt tillhörande gitarrfodral och den har nästan aldrig spelats med eftersom jag använde min EL-gitarr så länge intresset för gitarrspelande fanns kvar. Gitarren låter mycket bra både genom förstärkare och utan, dessutom är den i smidigt, rätt så litet format. För mer frågor är det bara att maila mig eller ring mig, men helst inte efter kl 20:00. *Ibanez, akustisk, gitarr, halvakustisk, guitar, Masa90, SX 90 BS*
Komplett elgitarr paket för nybörjare eller avancerade gitarrister. Elgitarr: Les Paul Custom Chrome LTD. Ed. Nypris 4995kr Förstärkare 1: Randall RG-75 G2 75W med fotpedal Nypris 3596kr Förstärkare 2: Peavey Rage 108 12W Nypris ???? Effektpedal : Zoom 606 nypris 1495kr Gitarrställ :Autoflip nypris 195kr Sladdar, mjukt gitarrfodral och stämmapparat mm. medföljer. Gitarr och förstärkare1 från 2006 och i bra skick, ej mycket använd. Kvitton finns på allt! Paketpris prutat och klart mindre än halva nypriset!! 5000 Kr. Vill du köpa delar av paketet går det att diskutera.
Säljer min bas pga av tappat intresse, jag är nog mer en trummis om jag tänker efter. Ibanez Elbas men axelband Ibanez Förstärkare 13w Mjukt Gitarrfodral men axelband 2.5 m Kabel Elektronisk Stämmapparat Rockstand Gitarrställ Instruktionsbok på engelska Några Plektrum Convertadapter 3.5 The complete idi*t's guide playing bass guitar= En självlärningsbok med cdskiva på engelska Grejerna har stått torrt inomhus och har används ytterst lite så allt är i så gott som nyskick, mycket lämpligt för nybörjare men även en bra gura för den lite mer erfarne. Prutat å klart och står i Holmsund
Säljer min betydligt oanvända Squier Affinity Stratocaster Brown Sunburst RW Klockren nybörjargitarr. 3 single-coil, 5-vägs omkopplare, otroligt prisvärd modell samt den lilla förstärkaren Peavy Rage 158 (15 Watt 2 kanaler och Tape/CD-ingång, 3 bands EQ, modern/Vintage EQ switch och hörlursjack ) till ett paket pris som landar på 1950 kr. Nypris på gitarren är 1750 kr och Peavy'n landar på 1099 som ny. I detta ingår tele kabel, gitarrställ, mjuktgitarrfodral, axelband samt plektrum. Litet "jack" i lacken på gitarren men inget jätte synbart. Först till kvarn!