Allt till salu inom "akustisk gitarr"

Sortering:
Akustisk gitarr
Solna
Idag

Akustisk gitarr Visa liknande

1 000 kr
Blocket.se
Gitarr
Vaxholm
Igår

Gitarr Visa liknande

375 kr
Blocket.se
Gitarr Cataluña
Vallentuna
Igår

Gitarr Cataluña Visa liknande

500 kr
Blocket.se
Yamaha FSX800C
Helsingborg
2 dagar

Yamaha FSX800C Visa liknande

3 200 kr
Blocket.se
Hårtfodral
2 dagar

Hårtfodral

250 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 101

Tidigare annonser till salu

Musikinstrument  ·  Huddinge

Akustisk Gitarr Yamaha

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Säljer min fina akustiska gitarr av märket Yamaha. Gitarren är väldigt fin att titta på, men låter också väldigt rent och fint. Kostar runt 5000 i handeln. säljer den för 3000 och slänger även med en passiv mick för akustisk gitarr. Denna mick som är av märket Shadow kostar drygt 400 kronor i handeln.Men den får du på köpet. Får ut det akustiska ljudet väldigt bra ur din stärkare eller PA. Gitarren har några märken lite här och var på framsidan. men inget man tänker på om man inte tittar noga. finns även lite lack bortskaven på en kant. men åter där så är det inte så märkbart.
3 000 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Malmö

Akustisk Gitarr Yamaha APX-4A - Svart

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Akustisk Gitarr Yamaha APX-4A - Svart En grymt fin gitarr av denna numera klassiska modell. APX modellerna otroligt trevliga instrument med ett sound som man bara måste älska. APX-4A är en modell som har en kropp med lock i gran, med sidor och botten i nato. APX-4Aär dessutom försedd med en piezomikrofon under sadeln och inbyggd elektronik med 3-bands eq - Lock: Gran - Kropp: Nato - Greppbräda: Rosewood - Skallängd: 650 mm - Mekanik: Krom Svart finish. softcase, Axelrem och stämapparat medföljer.
2 100 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Stockholm

Akustisk gitarr

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
I början av november 2010 köpte jag en akustisk gitarr på Gottfrid Johanssons Musikhandel i Stockholm. Då hade jag ambitionen att spela gitarr hela kvällarna, men i verkligheten har den stått bredvid min kakelugn och dammat igen istället. Och det är ju inte okej, därför säljer jag den. Den har nylonsträngar och är en perfekt i-början-av-karriären-gitarr. En gitarrväska medföljer, den är i tyg och köptes samtidigt som gitarren. Paketpriset då var cirka 1 200 kronor (kvittot finns kvar). Pris nu: 800 kronor för allt. Mejla vid intresse eller om ni har frågor så återkommer jag asap.
800 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Ronneby

2 st nya akustiska gitarrer billigt

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Hoj! Pga andra projekt så säljer jag 2 st i stort sett helt nya akustiska gitarrer av märket Lag. Modellerna heter Tramontane T66D & Tramontane T66D-12. Den ena är en vanlig 6-strängad dreadnought medans den andra är en 12-strängad av samma modell. Antalet strängar är det enda som skiljer dessa åt. Köpta för knappt 2 månader sedan av Musikbörsen men obetydligt använda. Elixirsträngar sitter på båda gitarrerna. Inga skador, repor osv utan allt i toppskick. På bilden visas den 12-strängade. OBS! Skickas ej över landet utan hämtas hos mej. Jag nås säkrast via telefon efter kl 16 om dagarna. Priser: Lag T66D (6 str) 1000:- (Nypris 1799:) Lag T66D12 (12 str) 1300:- (Nypris 2299:)
1 300 kr
Blocket.se
Musikinstrument  ·  Uppsala

Billig el-gitarr "J & D Brothers"

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
hej. ska sälja min J & D Brothers el-gitarr nu pga att jag gillar akustiska gitarrer mer. gittar + vägghållare (kan ses på bilden) för 500kr. sladden på bilden är till förstärkaren ( ni får sladden med om ni redan har en förstärkare) det finns en förstärkare också men den brusar så den säljer ja för 50kr (det är något fel på den, går säkert att fixa) ta bara kontakt genom mail!
500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj