Till salu inom

"gkss eka segeleka säljes"

Årjäng
Igår

Eka plastbåt

3 300 kr
Blocket.se
Norrköping
Igår

Plast eka

10 000 kr
Blocket.se
Kungälv
Igår

Marieholm 20 segelbåt med n...

75 000 kr
Blocket.se
Kungälv
Igår

Terhi 440 med 4hk Yamaha 4-...

22 000 kr
Blocket.se
Vellinge
Igår

Zodiac 340 Fastroller

5 500 kr
Blocket.se
Mark
Igår

Roddbåt med trailer

6 900 kr
Blocket.se
Butik Karlstad
Igår

Suvi,420,460,465,495,

13 900 kr
Blocket.se
Gagnef
2 dagar

Roddbåt/eka, fynd, renoveri...

2 000 kr
Blocket.se
Lilla Edet
2 dagar

Plast eka Ryds 425a

5 800 kr
Blocket.se
Mark
2 dagar

Mahognyeka roddbåt eka

24 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Hallands län

GKSS-eka segeleka storsegel fock registrerad

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Har 1st GKSS -eka ( segeleka i trä)komplett Lackad ,röd botten. Bra skick.Komplett med fina segel (Eka med svart botten såld ) Nostalgi tripp Om du är du intresserad.Passa på.Svåra att hitta dessa segelekor i vettigt skick. Ring ,meila om bilder
7 500 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Öckerö

Underbar GKSS segeleka

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Säljer nu vår fantastiska segel eka! Den har stått på land några år. Härlig seglare och gott driv i vattnet plus lätt att ro. Den är plastad svart utvändigt för underhållsfrihet och rejält bottenmålad. Invändigt är det sköna sittsar, grön durk och härligt träkänsla med doft av tjära och lack. Några mindre skavanker finns. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
5 000 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Höör

Renoverad GKSS eka

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Renoverad GKSS eka säljes. Ekan renoverades på en båtbyggarskola av en elev innan jag köpte den för snart 5 år sedan. Allt trä är friskt och fint på denna segeleka. Han byggde även ny durk till båten som har förvarats inomhus när jag inte seglat båten. Jag brukar olja in den varje sommar med kokt linolja. Att få båten klar för vattnet tar ungefär 4 timmar, så vill man njuta av träbåtskänslan men slippa jobbet av en lackad träbåt så är denna båten perfekt. Jag har haft i båten ca 2-3 månader i vattnet varje sommar. Det tar en vecka innan båten svält och är tät för segling. Ekan har en rätt rejäl köl vilket gör att den seglar fint. Den är väldigt lätt och trevlig att segla. Fina segel ingår. Mast, roder och bogspröt är i ok skick, vill man ha det i perfekt skick så är det lätt att lacka om. Hemmabyggd 30-trailer ingår. Trailern är optimerad för denna båt så den ligger väldigt bra på trailern och det är lätt att vinscha upp båten på trailern. Ekan säljes i befintligt skick och är inte inoljad för säsongen. På bilderna är den nyinoljad. Längd: 4,6 meter Bredd: 1,5 meter Säljer ekan då jag inte har någon bra båtplats till den. Kan tänka mig att byta ekan mot en E-jolle eller trissjolle.
8 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj