Quantcast
Till salu inom: ”

eka bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Eka
F

Tidigare annonser till salu

HÖR UPP: BÅTÄGARE Är det möjligen så att Du har en båt, som kanske sett bättre dagar, och inte riktigt vet vad du vill göra av den? Ja men ge den till mig då. Jag är på jakt efter ett antal båtar. De behöver inte vara i speciellt gott skick, men de får gärna flyta, fortfarande. Storleksmässigt är jag intresserad av båtar i storlek med en eka. Ge och ta. Så maila på om du har en båt. TACK på förhand!
Flera granar, ekar bortskänkes mot att ni hugger ner dem och forslar bort dem. För att få veden ska man fälla trädet, stycka det i bitar och frakta bort det. Det finns ingen uppstyckad ved att få gratis.
Fem ekar bortskänkes mot nedtagning och bortforsling. Ekarna står tätt men är lätta att fälla. Storleken varierar från en omkrets på ca 60 cm till ca 90 cm, rakvuxna stammar på ca 6-8 meter plus krona. Ekarna står på Saltarö. Ring eller maila för ytterligare info
Gammal träeka bortskänkes. Kanske nåt för den händige? Mått: ca 430 x 150 cm OBS! Ekan är tung! Hämtas på plats.
Har precis köpt en villa där det finns två stycken ekar (diameter 1,5 m). Träden bortskänkes där de står (dvs. man bekostar nedtagning själv)