Quantcast
Till salu inom: ”

gobeläng säljes

Gobelängen
F
Gobelängen
F
Gobelängen
F
Gobelängen
F

Tidigare annonser till salu

AB Allhems Förlag. 2 uppl. 1954. 417 s. Inbunden. Rött klotband med lejondekoration i guld på framsidan, text/dekor i guld på ryggen. 30,5x23,5cm. 2193 gram. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i dåligt skick. Foto: Erik Liljeroth, Bildtext: Gunnar Franzén under medverkan av P. G. Vejde. Rikt illustrerad med otroligt många fotografier, målningar och teckningar i svartvitt och färg, inklusive en utvikbar gobeläng i färg "Kvinnans Årstider" av Elisabeth Bergstrand-Poulsen. Bokens skyddsomslag är väldigt trasigt, samt blekt i ryggen. Pärmen har en liten avskavning på bakre nederkant. Inlagan i utmärkt skick, någon svag gulning på vissa ställen. Frakt med Schenker 65 kr, eller enligt ök.
Forum. Andra tryckningen uppl. 1979. 198 s. Inbunden. Förlagets illustrerade pappband. Mycket gott skick. Psykologisk thriller. En deckare som utspelar sig i Mariefred med en gobeläng i central roll. På Galleriet i Mariefred visar en textilkonstnärinna en gobeläng, i vilken hon vävt in en mörk hemlighet. Mången anar oråd och historien rullas upp. - Tage Giron född 1922 i Karlskrona, död 2004, var en svensk skeppsmäklare och författare. Han var son till konteramiral Marc Edvard Giron och bror till ambassadör Marc Giron.
Format:Inbunden i hårt kartonnage. Tryckt år:2005 Skick:höger hörna en bit bortriven (där den varit namnad) på ett tomt försättsblad annars i fint skick Vikt opackad:576gram Se! resume!--- Madeleine, historielärare på universitetet i franska Caen, trivs inte med tillvaron. När mamman dör i Canterbury hittar Madeleine en dagbok på latin som hon läser med stigande fascination. Skrivaren visar sig vara en kvinna, Leofgyth, en skicklig brodös vid Edvard Bekännarens hov, och drottning Ediths förtrogna. Leofgyth berättar om livet och intriger vid hovet - och om arbetet med ett broderi innehållande ett dolt budskap.
En styck Gobeläng tavla i fint skick måtten 210cm hög och 135cm bred. För den som vill ha nått stort och idag annorlunda på väggen. Enda felet är att den för ca 30 år sedan skulle monteras i trappuppgången och inte riktigt fick plats, därav det övre högra hörnet. Lite av listen bortkapad. Skickas ej. Priside 4000kr eller bud, inga skambud har set en likadan till försäljning för betydligt mer. Sökord: textiltavla, tygtavla, Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
| Albert Bonniers, Stockholm. | 1963 | Häftad. I fint skick. Ouppskuren. 4:e tusendet. | 274 s. | | Språk: Svenska | Baksidestext eller annan relevant information: Artur Lundkvists nya prosabok är en lavaström av drömmar, syner, lyckotillstånd och skräckvisioner. Man kan med ett av Lundkvists egna favorituttryck kalla boken en livskris. I denna bok har Artur Lundkvists skapande fantasi återigen firat en av sina rika triumfer och frambragt en mullrande gobeläng av intensivt levande bilder och överraskande gestalter.[Lagerplats: L1]