Till salu inom

"gobeläng säljes"

Mark
3 dagar

Gobeläng

15 000 kr
Blocket.se
Halmstad
3 dagar

Spegel + Gobeläng

550 kr
Blocket.se
Karlstad
7 dagar

6Stk vacker tavlor

1 000 kr
Blocket.se
Jönköping
17 dagar

Fint Par - Solnedgång - Bro...

100 kr
Citiboard
Jönköping
17 dagar

Färdigt broderi Ung flicka...

250 kr
Citiboard
Trelleborg
2 månader

Sticketui, Tillbehör

125 kr
Citiboard
Trelleborg
4 månader

Sticketui Tillbehör

125 kr
Citiboard
Klippan
6 år

Gobeläng

389 kr
ABC-Annons.se

Tidigare annonser till salu

Småland - Ett bildverk

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 år
AB Allhems Förlag. 2 uppl. 1954. 417 s. Inbunden. Rött klotband med lejondekoration i guld på framsidan, text/dekor i guld på ryggen. 30,5x23,5cm. 2193 gram. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i dåligt skick. Foto: Erik Liljeroth, Bildtext: Gunnar Franzén under medverkan av P. G. Vejde. Rikt illustrerad med otroligt många fotografier, målningar och teckningar i svartvitt och färg, inklusive en utvikbar gobeläng i färg "Kvinnans Årstider" av Elisabeth Bergstrand-Poulsen. Bokens skyddsomslag är väldigt trasigt, samt blekt i ryggen. Pärmen har en liten avskavning på bakre nederkant. Inlagan i utmärkt skick, någon svag gulning på vissa ställen. Frakt med Schenker 65 kr, eller enligt ök.
65 kr
Bokbörsen.se

Vedergällningen

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 år
Forum. Andra tryckningen uppl. 1979. 198 s. Inbunden. Förlagets illustrerade pappband. Mycket gott skick. Psykologisk thriller. En deckare som utspelar sig i Mariefred med en gobeläng i central roll. På Galleriet i Mariefred visar en textilkonstnärinna en gobeläng, i vilken hon vävt in en mörk hemlighet. Mången anar oråd och historien rullas upp. - Tage Giron född 1922 i Karlskrona, död 2004, var en svensk skeppsmäklare och författare. Han var son till konteramiral Marc Edvard Giron och bror till ambassadör Marc Giron.
74 kr
Bokbörsen.se

GOBELÄNGEN

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 år
Format:Inbunden i hårt kartonnage. Tryckt år:2005 Skick:höger hörna en bit bortriven (där den varit namnad) på ett tomt försättsblad annars i fint skick Vikt opackad:576gram Se! resume!--- Madeleine, historielärare på universitetet i franska Caen, trivs inte med tillvaron. När mamman dör i Canterbury hittar Madeleine en dagbok på latin som hon läser med stigande fascination. Skrivaren visar sig vara en kvinna, Leofgyth, en skicklig brodös vid Edvard Bekännarens hov, och drottning Ediths förtrogna. Leofgyth berättar om livet och intriger vid hovet - och om arbetet med ett broderi innehållande ett dolt budskap.
24 kr
Bokbörsen.se
Antikt  ·  Eksjö

Gobeläng 210h x 135b

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En styck Gobeläng tavla i fint skick måtten 210cm hög och 135cm bred. För den som vill ha nått stort och idag annorlunda på väggen. Enda felet är att den för ca 30 år sedan skulle monteras i trappuppgången och inte riktigt fick plats, därav det övre högra hörnet. Lite av listen bortkapad. Skickas ej. Priside 4000kr eller bud, inga skambud har set en likadan till försäljning för betydligt mer. Sökord: textiltavla, tygtavla, Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
4 000 kr
Blocket.se

Drömmar i ovädrens tid

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 9 dagar
| Albert Bonniers, Stockholm. | 1963 | Häftad. I fint skick. Ouppskuren. 4:e tusendet. | 274 s. | | Språk: Svenska | Baksidestext eller annan relevant information: Artur Lundkvists nya prosabok är en lavaström av drömmar, syner, lyckotillstånd och skräckvisioner. Man kan med ett av Lundkvists egna favorituttryck kalla boken en livskris. I denna bok har Artur Lundkvists skapande fantasi återigen firat en av sina rika triumfer och frambragt en mullrande gobeläng av intensivt levande bilder och överraskande gestalter.[Lagerplats: L1]
60 kr
Bokbörsen.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj