Quantcast
Till salu inom: ”

goboken abc säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F

Tidigare annonser till salu

Nu är det dags att sälja abc böckerna eftersom de inte kommer till användning längre. Perfekt böcker till ditt barn som vill lära sig alfabetet/uttala bokstäverna/lära sig skriva/läsa m.m Varje bok handlar om 1 bokstav. Tyvärr saknas det 2 böcker och det är bokstven N och Ä. Boken som handla om G har tyvärr en avriven sida längst bak, men inget som hindrar berättelsen, se bild! Du får hela 28 st böcker till ett mkt bra pris :-).
Gobokens ABC med en bok för varje bokstav i mycket fint skick. Totalt 30 böcker. Nypris ca. 2 500 :- Mitt pris 600:- (20:-/st.) Gobokens 123 med 2 böcker för varje siffra 1-9 i fint skick. Totalt 19 böcker. Nypris ca. 1 600:- Mitt pris 360:- (20:-/st. + 1 gratis) Har även Gobokens små klassiker. 28 böcker i fint skick. Kommer inte ihåg nypris men jag vill ha 400:- för allihop! Hämtas i Sollentuna eller efter ök i stan.
Varför inte ge bort en mycket uppskattad present eller ha det själv? Att känna igen bokstäverna är det första steget på vägen mot att lära sig läsa. Mitt första ABC tar utgångspunkt i barnets naturliga vetgirighet, entusiasm och läslust och gör att det är roligt att läsa! Mitt första ABC består av 30 böcker. De är välbevarade och ser helt nya ut. På köpet får du "magnetbokstäver" också. Ny pris för dessa var ca 2500 kr.
Brio Tågbana, massor av delar. 500 kr Hela serien Goboken mitt första ABC. Pedagogiska och roliga böcker om en pojke och flicka som åker tåg och hittar saker som börjar på bokens bokstav. ord pris 139 kr/bok på www.goboken.se över 4000 kr. säljes för 1000 kr Brio Builder för mindre barn. Knappt använt hel låda nypris 600 kr. säljes för 300 kr
ABC-böcker,jättebra start att lära sig från 5 år ungefär.disneyböcker 19st,Rut och Knut tittar ut 12 st,bildlexion djungeln,dinkropp,dinosauri,maskiner.goboken "titta in i din kropp"och Kråkeböcker7st.Alla böcker är som nyskick.Allt i orginal.Kan ha krångel med mailen,så ring gärna.MVH Nathalie 0707-324911 Till ABC böckerna ingår det en magnettavla med magnetbokstäver. Finns oxå ev cd-skivor till disneyböckerna.