Quantcast
Till salu inom: ”

godin spis säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Brio spis

Umeå
Spis

Malmö
Spis  55cm

Falkenberg
Leksakskök

Sundsvall
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Villan är en historisk byggnad som ligger i Fårösund. Över 120 år har kalkstenshuset används som telegraf centrum på ön. Idag har fastigheten omvandlats till åretruntboende med mycket bra standard. Huset ligger på cyckelavstånd från trendiga barer, restauranger, hamn, färja till Fårö och livsmedelsbutikl. Huset som ligger på Strandvägen har häpnadsväckande havsutsikt från så gott som alla fönster. Det finns 3 sovrum på andra våningen 2 med havsutsikt och ett med havsglimt. Tjocka plankgolv i hela huset förutom i köket och badrummet. Huset är möblerat med designmöbler och antikviteter. I köket finns en magisk Godin spis samt en renoverad vedugn. Diskmaskin och tvättmaskin finns. Internet och tv finns. En stor terass hänger över trädgården. Super mysiga och hjälpsamma grannar. Inflyttning tidigast i september.
Nu har du tillfälle att göra klipp! P g a ombyggnad säljer vi en Godin "La Châtelaine", en exklusiv fransk kvalitetsspis med gjutjärnshäll, två gas- och två elplattor, grill, elugn. Gaspatron medföljer. 15000:- el högstbjudande!! Först till kvarn.. Köparen hämtar och bär. Finns i Gamla stan. Seriös kontakt, och ytterligare upplysningar via mail.
Spis: Två elplattor och två gas Ugn: Elektrisk varmluftsugn För inbyggnad Nypris: 11 000 resp 14000 (Spis resp ugn) Säljes separat 3500 för spisen 4500 för ugnen eller 7000 för båda
Fin gas/el spis med ugn från GODIN säljes. Årsmodell 2006, säljes p.g.a. ombyggnation. Mejla gärna! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Godin spis säljes till vrakpris. Ska ut ur huset omg.