Quantcast
Till salu inom: ”

yamaha yz 125 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F

Tidigare annonser till salu

Bytes eller säljes rent. Har du en bra bärbar dator, eller surfplatta med 3g eller en bil att byta med eller kolla vad du har ( kan ev lägga emellan några tusen till). Yamaha 125 YZ vattenkyld. Ett litet projekt som får gå vidare pga svalnat intresse. Den är delvis isärskruvad. Det mesta finns utom förgasare. -Nytt bakdrev -Stötarna både bak och fram verkar bra och täta (Mono Öhlinare bak)! -Bra däck. Om man vill ha en hoj att leka lite med hemma så är detta ett perfekt litet projekt. Några timmars smörjande och skruvande i garaget och den borde rulla igen. Årtalet gissade jag mig bara till, vet ej.
Jag har en original servicemanual till en Yamaha YZ 125 -09 liggandes hemma. Jag har ingen användning för den längre men den var verkligen till stor nytta när jag hade hoj. Nu är jag tyvärr av med hojen så jag tänkte att det kanske finns nån annan där ute som är i behov av en manual. 250 kr tyckte jag lät ganska bra pris men om du inte håller med så ge mig ett annat bud......om du är intresserad, dvs.Tack!
Hej! Lägger ut hojjen på intressekoll då intresset tyvärr svalnat och sugen på en ny bil, så intresserad av ett byte med bil är vad jag är! Det är en Yamaha yz 125 års 2005, ny kolv, gått 4 timmar! (timräknare) kvitto finns, Samt allt lager och länkage till svingen, kvitto finns där med! Runt 5000 ! Nya framhjulslager osv! Hojjen är i mina ögon värd runt 19-20 tusen, så bytes värdet är där runt! Eller kanske säljes med. Maila ditt förslag, eller mer information och nummer så ringer jag upp! / Jocke
hej tänkte sälja min yamaha yz 125cc 2004. saker som är bytta! bytt alla kullager i motorn. nya packningar . blestrat ramen. ny lackerad. kedja. gasvajer. fat bar styre, fästen. nytt tändstift. handtag. mm. har åkt drygt en timme sedan nyrenoveringen. motor och låda är i kanonskick. kan även tänka mig att byta hojen mot en bil av märket golf vr6, golf 3, volvo v40, saab 95. kan lägga pengar i mellan. MVH Philip Fredriksson
Nu säljer jag en otroligt fin yz125 uttagen till säsongen -08 och gick då knappt 30h! Har sedan dess mer eller mindre bara stått. Inte mycket att säga, allt i perfekt skick! Totalt genomgången och alltid nogrant servad. Ny olja i motor, bromsvätska bytt och nya klossar. Nya bussningar, packboxar etc. i framgaffel. Nya däck sitter på och drivpaket har inte gått många timmar. Inga lagerglapp och alla lager nerplockade och infettade! För mer info slå en signal!