Quantcast
Till salu inom

"golvfläkt rusta säljes"

Borås
Igår

Slowcooker Rusta

100 kr
Blocket.se
Igår

Flyttkartonger från Rusta,...

10 kr
Blocket.se
Varberg
Igår

Skänk i massiv ek

250 kr
Blocket.se
Vaxholm
Igår

Spegel, sänggavel, huvudgavel

100 kr
Blocket.se
Stockholm
2 dagar

Vit golvfläkt

200 kr
ABC-Annons.se
Karlskoga
2 dagar

Fåtöljer (sammet+rotting)

300 kr
Blocket.se
Mark
2 dagar

17" Saab 9-5-fälgar

500 kr
Blocket.se
Sundsvall
4 dagar

Havsnära Stuga Uthyres

5 500 kr
ABC-Annons.se
Stockholm
4 dagar

Partytält/Eventtält från Ma...

11 500 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Stolar och Bord  ·  Kungsholmen

Stolar, ekbord, golvfläkt, skötbord

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Vi har rensat på vinden och säljer lite blandade grejer! 2 svarta MIO-stolar, Milton. De är slitna men funkar. Säljer dom båda för 50:- Ett bord i massiv oljad ek, med klaff. Pefekt för första lyan. Utan klaff plats för 4 pers. Bordet är i fint skick. Måtten är: längd: 75 cm bredd: 75 cm höjd: 73 cm klaffen är 40 cm och benen 5 x 5 cm Säljes för 1000:- Golvfläkt. Den har vi inte använt särskilt mycket. Den säljer vi för 100:- Ihopfällbart skötbord från IKEA, Spoling, i grått tyg. Sparsamt använt. Kostar nytt 599 kr, vi säljer det för 300:- =)
50 kr
Blocket.se

Golvfläktar med extra kraft

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Mycket smart golvfläkt som placeras där stora mängder luft behövs flyttas. Smart konstruktion med roterande skyddsgaller i 360 grader för bästa spridning av luften. Går att placera även i trångt utrymme då endast fläktgallert roterar för spridningen inte hela fläkten. Lutningsbar i tre lägen Beställ direkt i webshopen. Obs! Golvfläktar brukar ta slut hos tillverkarna så fort värmen har kommit så passa på! Leveranser inom hela Sverige
325 kr
Blocket.se

Rusta stugan

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 11 månader
ICA-förlaget/Byggtjänst. 1998. 96 s. Inbunden. 28x20cm. 535 gram. Nyskick. Den här boken innehåller allt du behöver veta för att kunna hålla ditt fritidshus i gott skick. Du får en systematisk genomgång av nödvändigt underhåll. Hur är grunden byggd? Finns det risk för fuktskador? Behöver fönstren målas eller isoleras? Vatten- och avloppslösningar behandlas liksom uppvärmning, köksplanering, elinstallationer, målning och material till golv, väggar och tak. Boken är illustrerad med pedagogiska teckningar. Det är både billigare och enklare att åtgärda stugans brister i ett tidigt stadium. Boken visar hur du själv kan sköta underhåll och reparationer. Men den ger dig också hjälp att ställa de rätta frågorna när du behöver anlita en fackman. Rusta stugan handlar om fritidshuset men är naturligtvis i de flesta stycken användbar även för permanenthuset. 81 illustrationer, 19 foton.
100 kr
Bokbörsen.se

Rusta stugan

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 10 månader
Den här boken innehåller allt du behöver veta för att kunna hålla ditt fritidshus i gott skick. Du får en systematisk genomgång av nödvändigt underhåll. Hur är grunden byggd? Finns det risk för fuktskador? Behöver fönstren målas eller isoleras? Vatten- och avloppslösningar behandlas liksom uppvärmning, köksplanering, elinstallationer, målning och material till golv, väggar och tak. Boken är illustrerad med pedagogiska teckningar. Det är både billigare och enklare att åtgärda stugans brister i ett tidigt stadium. Boken visar hur du själv kan sköta underhåll och reparationer. Men den ger dig också hjälp att ställa de rätta frågorna när du behöver anlita en fackman. Rusta stugan handlar om fritidshuset men är naturligtvis i de flesta stycken användbar även för permanenthuset. Förlag: Ica Bokförlag.2002.Inbunden.96 sidor.Laminat.Rikt illustrerad.Format 27,5 x 20,1cm.Vikt: 540 g.Språk: Svenska.Absolut nybok.Frakt och förpackning 40 kronor.(Sverige).(M2)
121 kr
Bokbörsen.se
Övrigt  ·  Örebro

Vi rustar ditt hus inne och ute

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Behöver du hjälp med att rusta ditt hus? Vi har alla hantverkare som behövs oavsett vad som behöver rustas i ditt hus. Hur ser dina vindskivor ut? Behöver huset ny panel? Sugen på nytt kök? Nåt rum som behöver målas? Behöver hela huset målas? Funderar du på att renovera badrummet Vilken kondition har ditt tak? Vill du klä in din carport? Vill du lägga plattor på tomten? m.m. Låt oss räkna på ditt projekt så får du ett kostnadsfritt förslag av oss. VI GÖR ALLT FRÅN GOLV TILL TAK. Besök gärna vår hemsida så ser du vår allsidighet. VI TAR HAND OM DITT PROJEKT FRÅN BÖRJAN TILL SLUT! Vi är godkända för F-skatt och sköter alla kontakter med skatteverket, och drar av ROt avdraget direkt. RenOveringsTeamet i Sverige AB Radiatorvägen 1 70227 ÖREBRO tel, 070 848 3916 www.renoveringsteamet.se service@renoveringsteamet.se
0 kr
Blocket.se