Quantcast
Till salu inom: ”

golvljusstakar säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer lite olika möbler & heminredning för dom används inte mer. Oval spegel i trä 100x60 cm (se bild). Pris: 100 kr CD-/DVD ställ vitmålat. Höjd 171 cm (se bild). Pris: 50 kr Golvljusstake från Indiska. Höjd 80 cm (se bild). Pris: 100 kr Tavla från IKEA. 32x72 cm (se bild). Pris: 100 kr Är det något ni undrar över så är det bara att lägga ett mail, så svarar jag så snart jag kan.
Nu har jag inte längre plats för våra fina smides ljusstake och vinställ. Ljusstaken är för 6 st ljus och de är i varierande höjder. Super fin när den har långa ljus i och är tänd!! Vinställ är för 8 vin flasker. Syns inte på bilden, men är en flagga på toppen. Mycket fina!! Går att måla vita och få shabbi shic stuk. 500:- för båda MVH Ann
Rensar och säljer denna fina golvljusstake i smidesmodell. Höjden är 82,5 cm och bredden är 59. Ljushållaren på ena sidan är något böjd på ena ytterkanten.Inga problem att fixa för den som vill. Säljes på grund av platsbrist och till den som kommer först.Är annonsen kvar är ljushållaren det med.Och bli inte förskräckt över priset, du får gärna lägga ett bud. Hämtas i Örebro, skickas inte. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer två stycken golvljusstakar "Art" i nyckick från Röshults, en 120 cm hög och en 140 cm hög. Säljer båda för 1400:- (Nypris 849:- resp. 899:-) Säljer även en stor plommonlila matta från Classic Collection, även den i nyskick. Mattan är silkig och mjuk och har en underbart lila färg med mycket glans och skimmer i. Kommer från ett rök- och djurfritt hem. Mått: 200x280 cm Köpt på Bergmans Möbler för två år sedan för 5000:- Kvittto finns. Pris nu: 4000:-
Denna artikel kan reserveras till den lokal som passar bäst, i Hammarby Sjöstad, Årstadal eller i vårt centrallager i Stjärnhov i Södermanland. På varje kvitto tillkommer 35kr i serviceavgift för att frakta saker mellan lager och butiker. Kontakta vår personal för information och vilka dagar som vi har körningar. Se även fler möbler på vår hemsida: www.refurn.se Skick: Fint skick Mått: H: 71 cm D: 23 cm Uppge artikelnummer 38074.