Quantcast
Till salu inom: ”

golvstående stringhylla säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min fantastiska golvstående stringhylla med tre hyllpan i mahogny, vita gavlar och skåp med skjutdörrar. I skåpet finns ett hyllplan. Skåpet är lackat. Hyllan är i ett övergripande fint bruksskick! Så klart lite skav på gavlarna, mycket fina hyllplan med knappt några märken. Mått: h: 155,5 cm, b: 80 cm d: 20/30 cm. Höjd på skåpet: 42 cm. Pris: 3000 kronor Finns i Fruängen.
Säljes, 2 st vita golvstående gavlar höjd 155 cm. 1 st vit golvstående gavel höjd 105 cm. 6 st "krysstag" för att stabilisera i ryggen när hyllan är ihopbyggd. Sektionen är golvstående och behöver inte monteras i vägg. Rost/smuts förekommer, krysstagen är i bättre skick än gavlarna. Jag kan skicka närbilder om så önskas. Kontakta mig via mail. Jag skickar inte eller transporterar detta, endast avhämtning. Finns nära Värnhemstorget i Malmö. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer iväg mina 2 stringhyllor. Den ena är en golvmodell 210cm hög. Med 6st hyllplan, ljusare träslag (På bild) Det andra är en vägghängd modell med 3st gavlar och 6st hyllplan i mörkare trä. Båda hyllorna är i ett bra skick, men repor finns. inga stora som stör. Pris på golvstående modellen 1300:- Pris på Väggmodellen 1000:- Riktigt bra priser men behöver bli av med det snabbt! Hyllorna finns i Malung. Snabbast kontakt via telefon.
Golvstående stringhylla. Högsta modellen 220cm. 78,5 breda hyllplan 4st 20cm djupa och 2st 30 djupa. Etikettmärkta hyllplan. Patinerat bruksskick. Då hyllan är 50-60 år gammal och välanvänd så finns det både en del fläckar och repor på dom. Gavlarna har en del rostprickar. Ovanlig modell som sällan är till salu. Pris 4000:- eller bud 2 st standardmodell stringhyllor. Vita gavlar. Bruksskick. 3-plans. 78cm breda. Den ena i teak och den andra i mahogny. 700:-/st finns vid Svingeln
Golvstående stringhylla. Hyllplan i mahogny. H105cm/B