Quantcast
Till salu inom: ”

google chromecast säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Chromecast

Borås
Chromecast

Östersund

Tidigare annonser till salu

Hej Säljer 1 av mina ChromeCast då jag fått tag på fler men behöver bara 1 Den är i obruten förpackning Se på Netflix,Youtbue och SvtPlay m.m på din tv från vilken enhet som helst med Chrome eller Android Kan skickas med Blocket Paket för en liten avgift Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Google Chromecast i oöppnad förpackning, inköpt i USA. Perfekt för att strömma video och musik till din TV med HD-kvalitét, direkt från din mobil eller surfplatta. Paketet innehåller amerikansk el-adapter, men jag skickar även med en svensk adapter (omvandlare), har din TV möjlighet kan du även få ström via USB-port. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ny Chromecast säljes. Hämtas i Fruängen/Segeltorp. Kan skickas mot avgift. Med Google Chromecast blir det enklare än någonsin tidigare att njuta av onlineunderhållning på din TV. Filmer, TV, musik och mycket mer blir direkt tillgängligt på din stora skärm via Netflix, YouTube och Chrome. Nu kan du njuta av underhållningen som det var tänkt på den stora skärmen istället för din lilla skärm på telefonen eller surfplattan. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Tjenare! Jag har några helt nya google chromecast över som jag säljer för 400kr styck. Hämtas i Örebro eller skickas mot förskottsbetalning och fraktavgift. Med Google Chromecast blir det enklare än någonsin tidigare att njuta av onlineunderhållning på din TV. Filmer, TV, musik och mycket mer blir direkt tillgängligt på din stora skärm via Netflix, YouTube och Chrome. Nu kan du njuta av underhållningen som det var tänkt på den stora skärmen istället för din lilla skärm på telefonen eller surfp
Köpte den i USA i November men har inte använt den då jag köpte två. Koppla in den i HDMI-ingången och skicka upp allt du surfar på till TV:n med ett knapptryck. Du kan streama Netflix, Youtube, Chrome, Plex m.m. Den funkar till alla dina prylar, Android, Mac, PC, iPhone m.fl. Lägg inte pengar på en ny smart-TV när du kan göra din dum-TV smart för endast 450:- Träffas gärna för försäljning, men kan även skicka den men då får du stå för kostnaden.

... eller prova att söka på google