Quantcast
Till salu inom: ”

gräsklippare homelite ohv 140cc säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

klippare

Valdemarsvik
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Drivning på bakhjulen, uppsamlare, 4 takt och i fint skick som startar direkt
Allt säljes som ett paket för 850 kr. Har mer eller mindre fungerande maskiner som bara står, använder nuförtiden en åkbar gräsklippare. Detta paket kanske är något för den händige som kan serva maskinerna själv. Objekt E på bilden; Homelite Gräsklippare OHV 140 cc. Inköpt på Bauhaus för ett par år sedan. Fungerar och är lättstartad, men ett problem. Luftfiltret till motorn åkte av och försvann förra sommaren och gräsklipparen kördes "ändå". Efter ett tag började den variera i motorstyrka och gå upp och ned i varvtal. Nu har jag fixat ett nytt luftfilter men förmodligen har någon skit åkt in i förgasaren. Drivs framåt med motorn, mycket enkelt att klippa med! Funktionell men, som sagt, behov av motorservice. Objekt D på bilden; Äldre gräsklippare av modell "Klippo". Inköpt för 3-4 år sedan av en som restaurerar gräsklippare här i Trelleborg för 1700 kr. Ganska direkt blev den svår att starta och sedan dess har den bara stått. Har ingen aning om skick, men jag tror att det handlar om rätt enkla handgrepp (för den som kan) för att få en fungerande klippare. Objekt C på bilden; Gräsuppsamlare till HomeliteGräsklipparen, (objekt E). Objekt B på bilden; En ganska ny spade (behöver rensa ut, man gräver inte mer för att man äger många spadar). Objekt A på bilden; En bensindriven grästrimmer (2-taktare). Använd senast förra sommaren. Fungerade bra, tidvis var den lite seg att starta. Skicka meddelande via Blockets mail. Skicka telefonnummer så ringer jag upp tämligen snart.
Homelite OHV 140cc gräsklippare säljes. Endast använd enstaka gånger, (nyskick). Kontaka Jan-Åke på telefon 0737089772 eller via mail: bj.nilsson@tele2.se Pris: 700:-
Obetydligt använd helt felfri. Märket är Homelite. Motorn är en OHV 140cc Den drar mycket bra då drivningen är på bakhjulen.