Quantcast
Till salu inom: ”

blocket gräsklippare klippo säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Klippo tillverkar gräsklippare som ska hålla länge. Välkommen till ett liv med en Klippogräsklippare. Klippo utvecklar, tillverkar och marknadsför gräsklippare (rotorgräsklippare och cylindergräsklippare) och trädgårdsmaskiner i det högsta kvalitetssegmentet. Klippo är ett svenskt varumärke med lång tradition. Vi har i stort sett alla modeller i lager för omgående leverans. Klippo gräsklippare kostar från 4100:- När du köper en maskin av oss får du alltid leveransservad, vilket innebär att vi fyller i olja och Aspen bensin och ser till att allt fungerar som det ska. Varmt välkommen till oss på Bertil Andersson. Riktiga grejer sedan 1948.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!HÖSTFYNDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu din gräsklippare. Ex. KLIPPO Triumph Vår minsta bensindrivna maskin, basutrustad med alla klassiska Klippo-detaljer: helgjuten aluminiumkåpa, stålhjul med dubbla helkapslade kullager och ergonomiskt handtag ställbart både i höjd- och sidled för att underlätta alla arbetssituationer. Nu:3695.-inkl.moms Ring för mer info eller besök oss på storgatan 2 i charlottenberg. Tel:0571-38000
Ska sälja sommarstugan så behöver inte min gräsklippare längre. Är en självgående Klippo-gräsklippare med Briggs strattonmotor. Stor klippbredd med höjdinställning efter eget val till er gräsmatta! Startar alltid lätt o går fint. Servad varje år. Alltid stått inne och är välskött. Har aldrig haft problem med den och är en mycket bra gräsklippare. Håller länge, länge än. Det bästa av allt är att man slipper putta själv ;) Ring, smsa eller maila om ni är intresserade!
På grund av flytt måste vi sälja diverse trädgårdsmaskiner. KOLLA på alla bilder många olika saker. Garagedomkraft 400 kr Klippo Gräsklippare 3500 kr Viss prutmån finns...MEN sker på PLATS! Ring! Svarar inte på mail. Allt Måste bort innan årets slut! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nyservad klippo excellent gräsklippare går bra bara går och går Om företaget Hjärtligt Välkommen för ett besök hos oss på WBM Wilhelmsson AB i Fleninge. Företaget med kunden i centrum Vi vill göra just ditt besök till en början på ett långvarig och trivsam relation för oss båda. Vi jobbar aktivt för att förbättra miljöaspekterna på maskiner och utrustning, samt för våra anställda