Allt till salu inom "blocket gräsklippare klippo"

Sortering:
klippo gräsklippare
Linköping
Idag

klippo gräsklippare Visa liknande

1 200 kr
Blocket.se
Klippo gräsklippare
Uppsala
Igår

Klippo gräsklippare Visa liknande

2 900 kr
Blocket.se
Klippo
Varberg
Igår

Klippo Visa liknande

700 kr
Blocket.se
Gräsklippare Klippo
Hallstahammar
2 dagar

Gräsklippare Klippo Visa liknande

800 kr
Blocket.se
klippo gräsklippare
Mölndal
2 dagar

klippo gräsklippare Visa liknande

2 500 kr
Blocket.se
Visar sida 1 av 42

Tidigare annonser till salu

Maskiner  ·  Linköping

Klippo gräsklippare

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Klippo tillverkar gräsklippare som ska hålla länge. Välkommen till ett liv med en Klippo gräsklippare. Klippo utvecklar, tillverkar och marknadsför gräsklippare (rotorgräsklippare och cylindergräsklippare) och trädgårdsmaskiner i det högsta kvalitetssegmentet. Klippo är ett svenskt varumärke med lång tradition. Vi har i stort sett alla modeller i lager för omgående leverans. Klippo gräsklippare kostar från 4100:- När du köper en maskin av oss får du alltid leveransservad, vilket innebär att vi fyller i olja och Aspen bensin och ser till att allt fungerar som det ska. Varmt välkommen till oss på Bertil Andersson. Riktiga grejer sedan 1948.
4 100 kr
Blocket.se
Maskiner  ·  Eda

Klippo

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
!!!!!!!!!!!!!!!!!!HÖSTFYNDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu din gräsklippare. Ex. KLIPPO Triumph Vår minsta bensindrivna maskin, basutrustad med alla klassiska Klippo-detaljer: helgjuten aluminiumkåpa, stålhjul med dubbla helkapslade kullager och ergonomiskt handtag ställbart både i höjd- och sidled för att underlätta alla arbetssituationer. Nu:3695.-inkl.moms Ring för mer info eller besök oss på storgatan 2 i charlottenberg. Tel:0571-38000
3 695 kr
Blocket.se

Gör ett klipp o köp en KLIPPO

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Ska sälja sommarstugan så behöver inte min gräsklippare längre. Är en självgående Klippo-gräsklippare med Briggs strattonmotor. Stor klippbredd med höjdinställning efter eget val till er gräsmatta! Startar alltid lätt o går fint. Servad varje år. Alltid stått inne och är välskött. Har aldrig haft problem med den och är en mycket bra gräsklippare. Håller länge, länge än. Det bästa av allt är att man slipper putta själv ;) Ring, smsa eller maila om ni är intresserade!
2 000 kr
Blocket.se
Maskiner  ·  Hässleholm

Diverse Trädgårdsmaskiner

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
På grund av flytt måste vi sälja diverse trädgårdsmaskiner. KOLLA på alla bilder många olika saker. Garagedomkraft 400 kr Klippo Gräsklippare 3500 kr Viss prutmån finns...MEN sker på PLATS! Ring! Svarar inte på mail. Allt Måste bort innan årets slut! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
0 kr
Blocket.se
Maskiner  ·  Helsingborg

Klippo excellent utan drivning gräsklippare

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nyservad klippo excellent gräsklippare går bra bara går och går Om företaget Hjärtligt Välkommen för ett besök hos oss på WBM Wilhelmsson AB i Fleninge. Företaget med kunden i centrum Vi vill göra just ditt besök till en början på ett långvarig och trivsam relation för oss båda. Vi jobbar aktivt för att förbättra miljöaspekterna på maskiner och utrustning, samt för våra anställda
2 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj