Quantcast
Till salu inom: ”

grön bankirlampa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Hjälm mm

Norrköping
Diverse vaser

Trollhättan
Timbarland

Malmö
F

Tidigare annonser till salu

Klassisk bankirlampa/bibliotekslampa förmodligen från ca 40-talet. Tillhört en gammal släkting. Hittar inga stämplar. Foten är av mässing. 430 kr el bud. 2 fönsterlampor, Dallas pendel från LampGustav. Haft dem några månader, felköp. Svartvit sladd, kromfärg på lampan. Vanlig stickkontakt. Nypris 480kr/st, går att hitta i nätbutiker för 426 kr inkl frakt enl prisjakt. Bredd (cm) 10 Höjd (cm) 19 Djup (cm) 10 Effekt (W) 7W, Sockel E14 lågenergi 550 kr för båda lamporna Hämtas i Enebyberg 070-695 28 71
Jag är intresserad av att köpa en så kallad bankirlampa (även kallad bibliotekslampa). Det jag är ute efter är en grön sådan med två halsar, se bild (de jag hittar har bara en hals...) Snälla, hör av dig om du har någon som du vill sälja till mig! Bry dig inte om att jag bor i Halmstad, bor du långt ifrån så betalar jag frakten såklart :) Mvh Amanda (OBS Bilden är lånad)
Bankirlampan är en mysig lampa med bra ljus som passar bra på skrivbordet. Glaset har vitt glas på insidan och klassiskt grönt på utsidan. Glaset är vikbart i höjdled. Stommen är i antikbehandlad plåt. Mått: H: 40cm B: 27cm Pris: 300:- Lampan är i toppskick.
Funkis bordslampa kontorslampa mässing grön plåt bankirlampa
Bankirlampa från IKEA med mässingsfot och grön glasskärm.