Quantcast
Till salu inom: ”

grön leguan säljes

Grön Leguan
F
Grönleguan

Skåne län

Tidigare annonser till salu

Med sorg i hjärtat måste vi tyvärr sälja våran gröna leguan då vi tyvärr inte längre har tid för henne.. Vi vill att hon skall komma till rätt person som har tid till henne. Hon är ca 1 år, mycket busig tjej, hon är inte riktigt tam än, men när man tar upp henne så vill hon gärna gosa. Vi finns i Angered i Göteborg, har tyvärr inte tillgång till bil. Pris kan diskuteras. Tack på förhand! Mvh/Linda & Tommie
Nu behöver sötnosen nytt hem då jag inte har plats för han i våran lilla lägenhet, Han är ca 1,5 år gammal och ca 1 meter från nosen till svans toppen, Han äter grönsaker som typ sallad, ärtor, broccoli mm även diverse frukt, Kan berätta mer vid intresse, jag har även en hemma byggd bur som kan följa med vid intresse, Kan även ta byte om de betyder att han kommer iväg rätt snart, hör av er vid intresse mvh
En grön leguan hane på ca 65 cm. Äter, ömsar och allt annat som den ska, bra. Är inte jätte handtam, men det är inte svårt att vänja den, bara handskas med den några minuter om dagen. Säljes p.g.a. plats brist, då den behöver ett större terrarium och jag har inte platsen till det just nu. Terrarium på 45x45*60, växter, mat/vatten skål och allt sånt medföljer. Ser helst att någon med plats och tid köper den.
Nu behöver min fina leguanhona Busen ett nytt hem pga flytt. Hon är 15år gammal, jättesnäll och handtam. Tycker om att gå runt i lägenheten och utforska och att klättra upp på axeln för att få bra utsikt. Med på köpet följer oxå ett stort hörnterrarium och alla nödvändiga tillbehör så som grenar, lampor, värmekablar m.m Pris för leguan + terrarium 2000:- Kan oxå sälja enbart leguanen om du redan har ett stort terrarium. Vid intresse och frågor maila!
Säljer nu våran leguan pga. Tidsbrist och tappat intresse. Den är inte jätte mycket hanterad men vi har gått med den i sele och den får vara lös inne i tv rummet ibland. Vi är inte säkra på om det är en hona eller hane men för oss heter den knutte. Hör av er för mer information och bilder. Det följer inte med några tillbehör mer än selen Mvh. Emelie Billigare vid snabb affär.