Quantcast
Till salu inom: ”

grammofon tratt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Gammaldags Tratt Grammofon I Mycket Gott Skick Denna mycket vackra Tratt Grammofon är väldigt ovanlig som man inte ser ofta. All mekanik fungerar och ser bra ut. Tratt Grammofonen är mycket dekorativ att titta på. Du kommer nog inte hitta något mer ovanligt att ha i hemmet. Har inte plats längre efter flytt för detta vackra föremål så jag säljer den för ett mycket billigt pris. Säljes för endast: 2200:-
Ska sälja vår antika grammofon av märket His masters voice. Grammofonen är i fantastiskt skick och självklart fungerar den. Det finns lite skador på själva tratten som är gjord i trä, det har gått lite flisor på kanterna. Finns även skivor att köpa till om så önskas. Säljer den helst genom att vi träffas men den kan nog skickas vid överenskommelse. Om det önskas bilder på någon annan del av grammofonen är det bara att slänga iväg ett mejl. Säljes för 2000kr eller högstbjudande.
Tratt tratt grammofon av märket HPD. Fullt fungerande. Tillverkad av div. delar, men fullt fungerande. Tratten är utan bucklor i originalskick.
Grammofonens föregångare: Edison-fonograf med jättetratt från 1904 helt i originalskick som fungerar utmärkt. Denna (tidiga) modellen spelar 2-minutersvaxrullar. Motorn är helt tyst, med ett starkt verk som spelar 2 rullar på en uppvevning. Trattens längd är 112 cm öppningen 85 cm, kåpan samt handbok till maskinen finns till. 10 olika vaxrullar följer med maskinen, flera bilder finns, maila gärna för kontakt!
Tratt grammofon säljes i befintligt skick. Pris 800 kr Ring gärna för mer info. Mob: 0708922409