Quantcast
Till salu inom: ”

antik grammofon säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

kandilaber

Blekinge län

Tidigare annonser till salu

Hittade denna på min vind när jag rensade idag. Det är en kopia på en grammofon från His Master Voice som var ett företag som grundades år 1909. Den är i bra skick förutom lite märken på ovansidan efter nålen och sedan så behövs den lagas med lite superlimm eller lödning för den händiga. (bild 3) En otroligt och unik inredningsdetalj som väcker uppmärksamhet. Då den slumpas bor enligt mig så ni med skambud kan spara er tid med att inte ringa eller maila. Skickas den så betalar köparen frakten och jag ansvarar inte för eventuella transport skador.
Detta e en av de sista bevarade Berliner Grammofoner anno 1900,alltså snart 114år gammal !.Helt orginal i mycket bra skick.skivalbum med 12st skivor med följer.Ett bra bud o den säljes.enda skälet att denna e på blocket är att det finns svenska skivor o Tillbehörs katalog .Den e på en andra sajt o de bjuder bra !.Mail svaras först Ps:det finns 12st kvar i hela Usa o Europa Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Köksbord trä 4 stolar 1200 kr Exklusivt matsalsbord Carpati 10 stolar med 2 st iläggsskivor för den stora familjen. På bilden är bordet ihopskjutet till sin minsta storlek och alla stolar är inte med på bilden. Fint skick. 9500kr Tillhörande carpati vitrinskåp fint skick, 4500 kr Carpati säng inkl 2 sängbord, några repor finns. 1500 kr Antik grammofon 700kr Lättast att få tag på via mail.
Grammofoner, höghjuling (cykel) i delar (ren.objekt) och telefon. Pris efter överenskommelse.