Quantcast
Till salu inom: ”

stickade dockkläder gratis mönster säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kjol

Jönköping

Tidigare annonser till salu

Nordiska Museet. 1980. 111 s. Inbunden. Mycket gott skick. Porto 39:-. Stickning hör till de textila tekniker som är lättast att utföra. Trots detta kom det att dröja länge innan denna okomplicerade teknik började utföras i Sverige. Hur stickningen kom hit, hur den spreds, vad den kom att betyda för klädtillverkningen i hemmen och vilken roll den spelade som inkomstkälla i vissa delar av vårt land. även om hur stickade plagg från tid till annan tagits upp i modet.Boken vänder sig till alla stickintresserade som ur talrika mönsterdiagram och detaljrika färgbilder kan hämta inspiration.
ICA 1983 - 128s. färgbildsdekorerat laminerat hårdband i nära-ny-skick "format större" (se nedan!); ill. m. foton i färg & s/v samt instruktiva arbetsritningar - Ur presentationstexten: "... De karaktäristiska skandinaviska mönstren och formerna inspirerar till egna kompositioner. Boken beskriver stickningens principer och ger grundmönster till härliga tröjor, koftor och jackor, mössor, vantar, sockor och schalar till barn och vuxna. - En tidlös idébok som vidarebefordrar en sticktradition som lätt kan anpassas till individuella behov idag." (20,1x27,3x1,4cm. 674g.) - Om du vill, så kan du vid beställning av denna bok skriva till att du gratis vill få med "Stora boken om handarbete" - utan pristillägg, sål., men lite mer porto/frakt.
Säljer en uppsjö av tyger, tråd, mönster, knappar, syverktyg mm. Säljes på grund av att min farmor inte längre är kapabel till att hålla på med det längre. Eftersom mina kunskaper om det här är begränsade och eftersom det finns för mycket för att räkna får den som är intresserad komma och titta på det som finns, plocka på sig det som är intressant och diskutera priset med mig på plats. Så pris blir från ungefär 100 kr och uppåt, beroende på hur mycket du kan tänkas vilja ta.