Quantcast
Till salu inom: ”

gravyrmaskin säljes

Gravyrmaskin

Västerås

Tidigare annonser till salu

Vi säljer nu vår gravyrmaskin, inköpt december 2012 och knappt använd. En mycket bra och lättanvänd maskin och vi säljer enbart för att behovet förändrats och vi måste köpa en annan maskin. Beskrivning: EGX-350 graverar snabbt och effektivt i en mängd olika material. Denna maskin är extremt enkel att använda och är framtagen för att producera knivskarp precision i både text och grafik. Bordsstorlek 230x305mm. Läs mer här: Pris 32.700 kr + moms alt övertagande av leasingavtal.
Säljer min handgravyrmaskin Gravograph. Fullt fungerande. 15 st olika gravyrnålar med mässingsmuttrar. Ett antal extra gravyrbord. Extra motor, med arm, extra kol och mycket annat i reservdelar. Mängder av olika mässings- och laminat- skyltar i olika storlekar och former. Laminat "flak" 62 x 62 cm, i guld, silver, vit och svart färg. Matriser i tryckbokstäver: versaler, gemena, siffror och specialtecken. Matriser i skrivstil: versaler, gemena och siffror.
1) Kontinuitetsinstrument i nyskick, kalibrerad senast 2014, Ett måste för all som bygger automations för att uppfylla normer bl.a. för att kunna CE-märka en utrustning. Komplett med alla teskablar Pris: 15 000 kr 2) PLC-Rack för utbildning, test och utveckling. Komplett med väska, nätaggregat, CPU, DI, DQ AI och AQ. mm . Pris: 15 000 kr 3) Gravyrmaskin komplett med två schablon storlekar, Extra fräsnålar, Lager av gravyrmaterial, mm Pris: 2 500 kr 4) Datalogger för mätinsamling från National Instrument i nytt skicka och bara använt en gång, komplett med manualer, mjukvara, kusrmaterial, mm. 9 500 kr
GRAVYRMASKIN 3000:-KR ENDAST TELEFONSVAR TELEFON : 0700- 21 77 07
Vi säljer nu vår lasermaskin pga ändring i verksamheten. Maskinen är så gott som ny. Vi har använt maskinen först och främst till att gravera och skära i plexi. Det fungerar utmärkt på akryplast, aluminium, rostfritt stål, läder, trä mm. Mer fakta på maskinen finns att tillgå på http://www.gccworld.com/goods.php?act=view&no=18 I priset ingår en kolfilterfläkt, kompressor, skärbord (knappt använt), samt Flexidesign. 2 års garanti kvar. Pris: 100.000 + moms.