Quantcast
Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

En 3a med spännande planlösning, 2 lika stora sovrum och ett stort vardagsrum. Avlångt kök och liten balkong. Badrum med stor dusch och plats för tvättmaskin, perfekt för den lilla familjen! Stor tvättstuga finns i närheten med 4 tvättmaskiner och även grovtvätt. Även en grovtvättmaskin som inte går att boka, vid akuta situationer. Lägenheten ligger precis bredvid rotsunda torg, flera restauranger och nära KOM-köpcentrum och där finns lite av varje, titta på www.komkopcentrum.se Det ligger en busstation precis runt hörnet men det tar inte mer än 10min att promenera till pendeln.
Lokal om totalt 100 kvm på bra läge vid genomfartsled i Eslöv. Port finns, klinker på golv, köksdel med spis och diskmaskin, toalett med dusch, grovtvättmaskin. Lokalen är idag ett stort rum, går att dela till två. Lokalen ligger i ett trevligt område och lämpar sig för t ex utställning, lager eller hobbyverksamhet, ej verkstad. Hyran om 5 000 kr/mån är kallhyra. Ring eller maila för mer information och visning!
Mkt fin 2-rumslägenhet i radhusform. Liten uteplats på framsidan och stor balkong där det är tillåtet att grilla. Klädkammare och 2 mindre förråd där det ena kan göras om till ett mindre kontor. Stort duschrum med uttag för ev tvättmaskin. Bra tvättstuga finns i området nära lägenheten. Mkt lätt att få tider. Grovtvättmaskin finnes. Öppen planlösning med välplanerat kök. Stor frys och kyl.Sovrummet mot lugn sida och ii övrigt ett mycket lugnt område. 2 min promenad till pendeltåg. Nära till Arlanda flygplats.
Begagnade maskiner i gott skick är till salu TS 4121 Blå 120 cm 5 000 kr TS 3121 Grön 120 cm 3 500 kr W 4180H Grovtvättmaskin 18 kg 28 000 kr W 3130 Grovtvättmaskin 13 kg 20 000 kr TT 166 Torktumlare Blå 3 500 kr WE 66 MP Gul 4 000 kr TS 6 LE Värmepumpstorkskåp 9 000 kr Hämtas i Bromma
Fin hörnlägenhet i söderläge med utsikt över hammarbybacken och hammarbysjön. Lägenheten har stor balkong om 15 kvm. Källarförråd om 15 kvm. Huset är byggt 2008, och vi är de första hyresgästerna. -Stor tvättstuga med grovtvättmaskiner i BV. -Grovsoprum med källsortering -Möjlighet till garage i huset -Barnvagnsrum -Cykelrum -Förskola i närhet Nära till tvärbanan som går till gullmarsplan. Buss 71 går precis utanför och tar 10 min till Slussen.

... eller prova att söka på wascator grovtvättmaskin 15kg