Quantcast
Till salu inom: ”

ledig stallplats stall primera taberg säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ledig stallplatsStall Primera i Taberg. 1500kr/månad då ingår: In- och utsläpp alla vardagar Fodringar alla vardagar Tillgång till tvättmaskin Tillgång till spolspilta Tillgång till låst sadelkammare Tillgång till fikarum Tillgång till ridhus och ridbana I vårt stall ingår alla in-och utsläpp samt fodringar under vardagar. Under helgerna hjälps vi åt så att helgpass fördelas på varje stallgäst, ca var 8-10e helg beroende på hur många hästar som står i stallet för tillfället. Hösilage och spån eller spånpellets köps på gården efter hästens behov. Vid intresse, mejla och berätta om dig och din häst.
Nu finns det en ledig stallplats i vårt stall. Det ligger i Taberg med några hundra meter från busshållplats där bussarna går varje halvtimme. På gården finns det Ridhus(20X40) och ridbana(40X60) och helt underbara ridvägar. För mer information om stallrutiner, pris m.m ta kontakt via mejl och berätta om dig själv och din häst. Vi söker dig som är vuxen och ansvarsfull.
Det finns två lediga stallplatserStall Primera i Taberg. På gården finns det ridhus och ridbana och jätte fina ridvägar! In-och utsläpp samt fodringar ingår alla vardagar och storhelger där imellan hjälps alla stallgäster åt med en hel helg var, var 10e helg. Tränare kommer regelbundet till gården. // Karolina