Quantcast
Till salu inom: ”

gucci skötväska säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Har en helt ny skötväska från GUCCI. Bra med förvaring och ett mjukt liggunderlag medföljer. Lång justerbar axelrem. Original kan ej bekräftas hundraprocentigt men, serienr finns tryckt inne i väskan och GUCCI märke på alla knappar. Kommer i en dustbag. Mått ca: längd 37cm, bredd 11cm höjd 33cm. Pris 3000kr Kan mms bild om så önskas.
Original Gucci väska,oanvänd och alla tags kvar och dustbag.fungerar utmärkt som vanlig shoppingväska,laptop får plats och även som skötväska.jätte snygg med fack inuti och det står även Gucci inuti reglerbart axelband .det är två dragkedjor på det stora facket,och det längst upp känns ngt trögt,därför har jag provat dragkedja nr 2 som sitter precis bakom och går hela vägen och den fungerar helt som den ska.har fått många komplimanger för denna och varit osäker på om jag verkligen vill sälja den,då den också var väldigt dyr! men pga av dragkedjan säljer den för otroliga 700:- maila vid intresse,köpare står för frakt.
Vi säljer vår fina Bugaboo Cameleon, inköpt till Max som föddes i januari 2011, då vi nu ska byta till syskonvagn. Klädsel i off-white som är enkel att ta av och tvätta. Sömmar "lite som Gucci" enligt säljaren på Bonti, men det har vi iofs inte haft någon superanvändning av...:) Vagnen är i väldigt bra skick och från rökfritt hem. Vinterhjul och skötväska ingår! Följande ingår: - liggdel - sittdel - chassi - bygel (ny sedan i våras!) - varukorg - regnskydd - myggnät - instruktionsböcker - vinterhjul Nås bäst via mail.
Gucci Bärsele och matchande Skötväska säljes. Båda kommer i original förpackning med kvitto. Säljes pga. dublett. Varorna är original. Bra pris vid snabb affär, först till kvarn! Fler bilder finns för den som önskar. Maila gärna vid frågor.