Quantcast
Till salu inom: ”

gucci väska säljes

Gucci

Malmö
Väska gucci

Stockholm
Lv väska

Västra Götalands län
Bag
F

Tidigare annonser till salu

Original GUCCI Original GUCCI MAUI MEDIUM TOTE MED REP HANDTAG GUCCISSIMA LÄDER SVART Säljer den då jag aldrig använder väskan Helt ny Storlek: 14,2 "L x 6.3" W x 11,8 "H Alla mått är i inches - att översätta till centimeter, helt enkelt multiplicera med 2,54. Detta GUCCI GUCCI 247.898 MAUI MEDIUM TOTE kommer: GUCCI Controllato Card, GUCCI Care Card, och Gucci Logo dustbag.
Säljer nu min lavendel/ljuslila Gucci väska i original. Inköpt i Stockholm på Gucci-butiken 2009. Inte mycket använd, tyget inuti är rent och fint och utanpå är det skin med visst slitage. Dustbag fås med om man vill. Pris 1500 kr, hämtas i Haninge. Skickas helst inte få jag vill att köparen får titta på väskan live. Mått: B: 11cm L: 24cm H: 13cm.
4 originala Gucci väskor säljs på ett rimligt pris: 1. En klassisk Lime Gucci väska: 2200 kr 2. En läder beige Gucci väska: 3600 kr 3. En kurvig brun bambu Gucci väska: 3200 kr 4. En svart-grå Gucci väska: 850 kr (priset är lågt pga. att väskan är sliten) ps. fiins även ett par sportiga Gucci skor (vitt-beige): 750 kr. vid begär skickas bilden till er.
säljer en jätte fin orginal Gucci väska som jag fick i studentpressent, men som jag tyvärr inte tycker passar mig. den är stor och rymlig med 2 fack innuti. Jättesnygga detaljer! Priset på väskan är 2000kr då den endast använts 3 gånger så den är som ny, inte en ända skråma! kommer dessutom med sin orginala dusstbag. hör snälla inte av er om ni är oseriösa... Ring eller maila MVH.
På grund av allt för spontant köp så säljer jag nu min orginal, 100% äkta Gucci väska som är inköpt på Gucci. Väskan är aldrig använd och därför i perfekt och nytt skick, inköps pris för väskan var 12.000 dkk och säljes nu för 5000 kr då den är i perfekt skick! väskan har självklart serienr. Säljes pga. jag behöver pengar Maila vid intresse, endast seriösa svar. Väskan kan även skickas mot att köparen betalar frakt