Quantcast
Till salu inom: ”

guld detektorer säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Mk plånbok

Malmö
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer min Explorer II pga tidsbrist. Den köptes för ca 6 år sedan för 14.000kr, och var då det absolut bästa som fanns. Den är fortfarande en av de bästa metalldetektorerna man kan ha, med väldigt bra djup och identifiering. Jag har använt den nästan uteslutande på stranden i Malmö, och har där hittat minst 3 kg mynt av alla slag - men också ringar och örhängen i silver och guld. Den har fått sig lite repor på displayn, men fungerar till 100%. Det följer också med en DVD med instruktioner och tips, plus ett en massa Engelska Treasure Hunter och Searcher-tidningar om den hämtas (tidningarna är för tunga för att skickas). För den som har tillräckligt med tid över kommer detektorn att betala sig över en säsong. OBS: Det krävs tillstånd från länssyrelsen för att använda den. Sådant brukar ta ca en vecka att få från att man skickar in ansökan. Inget prutande, om den fortfarande är till salu när sanden tinar så höjer jag priset.
Säljer min metalldetektor som jag max har använt 10 gånger. Provade den nu när jag lade upp annonsen och den fungerade utmärkt. Där finns möjlighet att justera känslighet, volym och reglage för att selektera bort vissa metalltyper med hjälp av de tre reglagen vid handtaget. Teleskopskaftet gör det möjligt att ändra längden på detektorn så den även passar för nyfikna barn som vill leta guld i trädgården. Jag kollar min mejl många gånger dagligen så mejla mig vid intresse eller frågor så hör jag av mig så fort som möjligt.
Bazooka gold trap prospector se länk : http://www.bazookagoldtrap.com/products.html perfekt att koncentrera guldet med hjälp av quicksands effekt som bildas i strömmande vatten då guldet som är tyngst samlas på botten. Gold n sand pump x-stream hybrid se länk: http://www.gold-n-sand.com/ 2 st. med alla munstycken för att enkelt pumpa upp botten sediment i en hink. Falcon gold tracker MD 20 se länk: http://www.guldstrom.se/sv/alla-detektorer/detektor-falcon?group=prod_prod_grp-s1%2F48 superkänslig metall/guld detektor , detektorn piper när den närmar sig guld tvärtom så piper detektorn när den förs ifrån metall. paket med hörlurar förlängningsrör och bältesväska. garmin Colorado 300 gps se länk: https://buy.garmin.com/shop/shop.do?pID=11019 perfekt att ha i naturen och även för bilnavigering. finns även friluftskartor över sverige och bilnavigering över europa. allt sparsamt använt under två veckor i vindelfjällen och finska kuttura. pris Bazooka gold trap : 1500:- X-stream pump : 1500:- (två st.) Falcon MD 20 : 2500 :- GPS : 1500:- paketpris : 6500:-
Avancerad guld/metall detektor uthyres 500:-/dygn
NY! Djupa Mål Metall Detektor. Guld, Koppar, Viking Askatt