Quantcast
Till salu inom: ”

gulpannad amazon papegoja säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, Säljer nu våran goding Kalle som tyvärr inte kan vara kvar i familjen pga allergi. Kalle är ca 6år och är väldigt kelig han har olika ljud för sig som kan låta riktigt roliga ibland. Kalle är mycket lös då han är vingklippt, han är van med både hund, katt och barn. Kalle äter det mesta man ger honom och han vill gärna vara med vid frukost och då är det rostatbröd med mkt smör som gäller. Duscha gör han gärna kanske lite för ofta i vårt tycke :). Det var lite om vår goding, med Kalle medföljer hans älskade hem (bur) med ställning och lite leksaker, mat/vatten skålar, pinnar och mat. Vi ser hellre att Kalle kommer till någon som vill ge honom det han vill (kel) och då detta är fallet med allergi så är inte pengar det viktigaste bara Kalle får det bra. För mer info ring.....
Har ett kärleksfullt hem åt din gojja. Är intr. av större fågel ex. amazon, ädel, Jako m.fl. Har en Gulpannad Amazon som behöver lite sällskap. Stor voljär i uterum och stor nattbur inomhus, ute större delen av dagen. Kommer INTE att sälja vidare eller syssla med uppfödning, endast av ren kärlek åt dessa djur. Har 20 års erfarenhet av större fåglar. Jag vill alltså adoptera, INTE KÖPA, din fågel. Tveka inte, du kan vara säker på att din fågel kommer att få ett livslångt och kärleksfullt hem.
Gulpannad Amazon säljes till familj som har tid för honom! Född:2012 Ej könstestad men vi säger han. Handtam, kan prata lite, ord och få meningar. Snappar fort upp saker och älskar att få sällskap. En mycket vacker papegoja! Säljes antingen med eller utan bur. Buren är en stor vit bur med godkända mått och lite därtill. Om du går i tankar om att skaffa en fågel eller papegoja så finns här möjligheten till en väldigt social herre. Ring för mer info. Pris med bur: 8.000kr Pris utan bur:4.500kr
Önskar köpa en tam och social gulnackad eller gulpannad amazonas papegoja. Den får gärna vara några år. Bor i hus på landet med dotter 18 år och mops. Van vid djur. Hade en jako som liten. Har du en voljär att sälja också är det bara bra.
Gulpannad Amazon. Köntypad hane med papper. Stor bur på hjul medföljer. Säljes pga flytt. Ring för mer info. Endast seriösa gör sig besvär. Nås ENDAST via telefon!