Quantcast
Till salu inom: ”

pistol baikal ij35 22lr säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Mycket bra pistol i kanon skick. Extrautrustad med 3 vikter. Vikterna är mycket bra för den som skjuter snabbskytte, t.ex fältskytte eller militär snabbmatch. Servad av generalagenten i Sverige för cirka ett år sedan. Kolven är av storlek Large och mellanlägg för att flytta kolven bakåt lite till finns (för den med riktigt stora händer). OBS! Licenspliktigt vapen. Pistolkort ett måste för den intresserade. Fler bilder finns på begäran. Pris kan diskuteras, men endast på plats.
Baikal IJ35Pistol i bra bruksskick. Detta är grunden till Walther KSP200 och dessa är näst intill likadana med några små modifikationer på Walthern. För en normalbegåvad skytt är det inga problem att prestera guldserier med denna pistol. Perfekt nybörjarvapen. Säljes då jag är sugen på att prova en annan pang. Kräver vapenlicens samt medlemskap i skytteklubb. Första kontakt sker via mail. Jag kollar mailen flera gånger per dag och jag svarar med mitt telefonnummer om jag upplever dig som seriös. Jag önskar ditt fullständiga namn samt klubbtillhörighet. Eventuell frakt står köparen för. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Baikal IJ35 kaliber .22 pistol för målskytte säljes pga. tidsbrist. Pistolen är i bra skick. Medföljer väska, propp, lappar och ca 400 patroner. Licenspliktigt vapen!
PISTOLBaikal IJ35 22lr Ställbar kolv 2 magasin Låda I bra bruksskick, en bra nybörjarpistol Licenspliktig !! 2000:- BOKAD !!!
Pistoler för tävlingsbruk. 1 st Baikal ij35 med 2 st magg. Rymmer 5+1 Orginalkolv samt Walther sportkolv kaliber 22lr vapenklass C 2500kr 1 st Revolver Arminius 22lr vapenklass C 500kr OBS LICENS KRAV.....