Quantcast
Till salu inom: ”

härbren till salu säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Stugan ligger vid majstången i Nedre Gärdsjö, ca 6,5 km från Rättvik.Huset har storstuga, kök samt inglasad veranda i bottenvåningen. I övervåningen ligger stort charmigt sovrum med dubbelsäng, enkelsäng samt extra golvmadrasser samt dusch och toalettrum. På gården finns ett fint Härbre med två sovplatser. Fiske och badmöjligheter i flera närliggande sjöar. Obegränsade strövområden.Maximalt 6 boende. De boende städar själva. Deposition 600 återbetalas efter vistelsen. Veckohyra 4000-5000. Huset är till salu!
En fin och mysig stuga/ härbre på c:a 40 kvm i två plan med 4 bäddar, kök, vc, och dusch med en trevlig veranda. Djur- och rökfritt. Detta hus ligger naturskönt och avskiljt i söderläge c:a 300 meter från Siljan i vackra omgivningar. Nära till bad, affär, värdshus och många aktiviteter och sevärdheter. Ligger c:a 5 km väster om Rättvik, 25 km till Leksand, 25 km till Mora, 5 km till Dalhalla. 400:-/ dygn, 2500:-/ vecka. Ring helst. Gunnar 070-581 85 10
1800-tals härbre,inrett för fyra personer. Beläget 10 m från stranden av sjön Byxången väster om Malung. Inga hus i närheten. Enkel standard. Vedkamin och gasolkök för värme och matlagning. Utedass.Grävd vattenbrunn. Roddbåt och kanot ingår i hyran, då man måste ro ca 500 m till stugan. Sovloft med två dubbelbäddar. Uthyres veckovis mån-sön. Hyresvärden säljer fiskekort. Det ultimata boendet för dig/er som söker tystnad, vildmark och fiske.
Bra och skön fåtölj. Hål i mitten av dynan. Annars fräsch och hel. Klä om den och du har en riktigt fin retro fåtölj! Vill bli av med den så snabbt som möjligt. Har även ett par fina gamla dörrar so varit till härbre. Gissar på 1700-1800 tal. Även snabb affär här om ni vill ha dem. Bud! Skambud besvaras inte..
Härbre i två våningar. Ligger vid skogsmark och åkrar, lugnt läge i närheten av sjön Hovran och Dalälven. 3 km till mycket vacker och barnvänlig badsjö. Stor tomt med plats för lek och aktiviteter. 9 km till Hedemora, 19 km till Avesta. Härbret , 45 m2, har 4 bäddar. Lillstuga, 20 m2, får disponeras. För extrabäddar finns en bäddsoffa för två i Lillstugan, som går att hyra till. Lekvänligt. Granne med värden. Ej fullständig mobiltelefontäckning. Medtag egna lakan och handdukar.