Till salu inom

"härbren till salu säljes"

Falun
3 dagar

Timmerstuga från 1850-tal

8 000 kr
Blocket.se
Härjedalen
5 dagar

Härbre

60 000 kr
Blocket.se
Örnsköldsvik
8 dagar

Bud

Blocket.se
Bräcke
14 dagar

Vackert belägen gård med ti...

2 641 000 kr
Blocket.se
Butik Dalarnas län
9 år

Charmigt dala härbre!

Hyrahyra.se
Butik Jämtlands län
12 år

Fjällsommar i Messlingen

Hyrahyra.se
Visar sida 1 av 2

Tidigare annonser till salu

Fritidshus  ·  Rättvik

Fritidshus i Nedre Gärdsjö, Rättvik

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Stugan ligger vid majstången i Nedre Gärdsjö, ca 6,5 km från Rättvik.Huset har storstuga, kök samt inglasad veranda i bottenvåningen. I övervåningen ligger stort charmigt sovrum med dubbelsäng, enkelsäng samt extra golvmadrasser samt dusch och toalettrum. På gården finns ett fint Härbre med två sovplatser. Fiske och badmöjligheter i flera närliggande sjöar. Obegränsade strövområden.Maximalt 6 boende. De boende städar själva. Deposition 600 återbetalas efter vistelsen. Veckohyra 4000-5000. Huset är till salu!
0 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Rättvik

Mysig stuga/härbre uthyres Rättvik-Vikarbyn

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
En fin och mysig stuga/ härbre på c:a 40 kvm i två plan med 4 bäddar, kök, vc, och dusch med en trevlig veranda. Djur- och rökfritt. Detta hus ligger naturskönt och avskiljt i söderläge c:a 300 meter från Siljan i vackra omgivningar. Nära till bad, affär, värdshus och många aktiviteter och sevärdheter. Ligger c:a 5 km väster om Rättvik, 25 km till Leksand, 25 km till Mora, 5 km till Dalhalla. 400:-/ dygn, 2500:-/ vecka. Ring helst. Gunnar 070-581 85 10
0 kr
Blocket.se
Fritidshus  ·  Malung-Sälen

Vildmark Tystnad Fiske Bärplockning Malung

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
1800-tals härbre,inrett för fyra personer. Beläget 10 m från stranden av sjön Byxången väster om Malung. Inga hus i närheten. Enkel standard. Vedkamin och gasolkök för värme och matlagning. Utedass.Grävd vattenbrunn. Roddbåt och kanot ingår i hyran, då man måste ro ca 500 m till stugan. Sovloft med två dubbelbäddar. Uthyres veckovis mån-sön. Hyresvärden säljer fiskekort. Det ultimata boendet för dig/er som söker tystnad, vildmark och fiske.
0 kr
Blocket.se

Fåtölj 50/60 tal.

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Bra och skön fåtölj. Hål i mitten av dynan. Annars fräsch och hel. Klä om den och du har en riktigt fin retro fåtölj! Vill bli av med den så snabbt som möjligt. Har även ett par fina gamla dörrar so varit till härbre. Gissar på 1700-1800 tal. Även snabb affär här om ni vill ha dem. Bud! Skambud besvaras inte..
1 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Dalarnas län

Stuga

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Härbre i två våningar. Ligger vid skogsmark och åkrar, lugnt läge i närheten av sjön Hovran och Dalälven. 3 km till mycket vacker och barnvänlig badsjö. Stor tomt med plats för lek och aktiviteter. 9 km till Hedemora, 19 km till Avesta. Härbret , 45 m2, har 4 bäddar. Lillstuga, 20 m2, får disponeras. För extrabäddar finns en bäddsoffa för två i Lillstugan, som går att hyra till. Lekvänligt. Granne med värden. Ej fullständig mobiltelefontäckning. Medtag egna lakan och handdukar.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj