Quantcast
Till salu inom: ”

gammalt härbre till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tavla

Uppsala
Lampor

Umeå
Piano

Linköping
F
F
F

Tidigare annonser till salu

I Tollsäter, mitt i vackra Höga Kusten, finns denna nyrenoverade stuga. Ett gammalt härbre i två våningar. Det finns plats för 2 - 3 personer på dessa välplanerade 50 kvm med kök, badrum och ett sovloft med en 180 cm säng och en 90 cm säng. Möjlighet till extrabäddar finns. Härbret ligger i utkanten av vår trädgård med utsikt över två sjöar och Själandsklinten. Pris: 500 kr per dygn eller 3000 kr per vecka. Se www.tollis.se för mer info. Kontakta oss gärna om du har frågor eller undrar över något. Välkomna!
Gammal 1800-talsgård med mycket "själ" typ parstuga. Boyta ca 135m2. Biytor bagarstuga 20m2, härbre,15m2, bod/bastu 45m2. Tomt 3250m2. Sjöbod med båtplats ingår. Totalenoverat nedre plan i gammal stil. Linoljefärg på vägg/tak, breda massiva trägolv,jämtlandsskiffer i hall o bad. Köksstommar o luckor i massivt trä (al). Vattenburen golvvärme i alla rum i båda planen. Ligger på en höjd ca 100m från storsjön, sol från morgon till kväll när den försvinner bakom oviksfjällen. Obs! Renoveringen är ej slutförd (ca 10% kvar på huset). Ring gärna vid frågor! Hälsningar/Stefan
I Tollsäter, mitt i vackra Höga Kusten, finns denna nyrenoverade stuga. Ett gammalt härbre i två våningar. Det finns plats för 2 - 3 personer på dessa välplanerade 50 kvm med kök, badrum och ett sovloft med en delbar 180 cm säng och en 90 cm säng. Möjlighet till extrabädd finns. Härbret ligger i utkanten av vår trädgård med utsikt över två sjöar och Själandsklinten. För fler bilder och info se: http://www.tollis.se/ under fliken priser finns vår bokningskalender.
I Tollsäter, mitt i vackra Höga Kusten, finns denna nyrenoverade stuga. Ett gammalt härbre i två våningar. Det finns plats för 2 - 3 personer på dessa välplanerade 50 kvm med kök, badrum och ett sovloft med en delbar 180 cm säng och en 90 cm säng. Möjlighet till extrabädd finns. Härbret ligger i utkanten av vår trädgård med utsikt över två sjöar och Själandsklinten. För mer info och fler bilder: www.tollis.se Hyra 3000 kr/vecka eller 500 kr/dygn.
Vi hyr ut våran underbara gård på vissa veckor. Det stora huset har åtta sovplatser, medans Lillstugan har fyra. Du kan hyra ett av dom eller båda två. Priset på 6000 gjälder för det stora huset i högsäsong. Mejla för erbjudande. På gården finns också en ladugård med stall och saloon, ett härbre, ett dubbelgarasj och ett gammalt sädesmagasin. Det store huset har badstu, bergvärme og är mycket komfortabelt. Lillstugan har gamla timmerväggar och en mysig spis, kök, vardasgrum, badrum med dusch og två sovrum.